Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΙΔΟΥ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ!




Αμετανόητοι οι ανεύθυνοι ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς που γίνονται η αιτία για την αύξηση των αδέσποτων ζώων!

Και για ακόμη μία φορά,  η Αλμωπία μετατρέπεται σε έναν απέραντο κουταβότοπο…
Καθημερινές είναι οι καταγγελίες στον φιλοζωικό σύλλογο Αριδαίας για κουτάβια πεταμένα από ανεύθυνους ιδιοκτήτες σκύλων, που δεν εννοούν να στειρώσουν τα ζώα τους,  τα αφήνουν να ζευγαρώνουν, να ταλαιπωρούνται από αλεπάλληλες γέννες και στο τέλος να παίρνουν τα ανεπιθύμητα κουτάβια και να τα αφήνουν όπου βρούνε. Χωρίς να σκεφτούν ότι στην ουσία τα καταδικάζουν σε έναν αργό θάνατο, αφού δεν είναι ικανά να επιβιώσουν από μόνα τους. Και χωρίς φυσικά να υπολογίσουν ότι φορτώνουν σε μια ολόκληρη κοινωνία το δικό τους αποκλειστικά πρόβλημα και την δική τους ευθύνη!
Τα κουτάβια της φωτογραφίας εντόπισε μία φιλόζωη έξω από τον Μεγαπλάτανο Αριδαίας στον δρόμο προς τους Σαρακηνούς και κοντά στο ποτάμι. Είναι πολύ αδύνατα, σχεδόν σκελετωμένα.
Κάνουμε έκκληση για σπίτι φιλοξενίας!Ανοίξτε το σπίτι σας και βοηθήστε αυτά τα αθώα ζώα! Δεν είναι σκουπίδια και δεν  θα επιζήσουν μόνα τους σε εκείνο το μέρος!
 Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει, ας καλέσει στο 6974711945.

2 σχόλια:

  1. και σε λίγο καιρο θα γίνουν ακόμα περισσότερα,και η φιλοζωική απαγορεύει τη συγκεντρωση τους σε κυνοκομείο γιατί καταπιέζονται ψυχολογικα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιο κυνοκομείο βρε καραγκιόζη; Πού είδες να υπάρχει κυνοκομείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)