Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Ο «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ΣΤΟ KICK BOXING



     Με συμμετοχή 250 αθλητών ολοκληρώθηκε το Διασυλλογικό πρωτάθλημα KICK BOXING την περασμένη Κυριακή στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης. Τους αγώνες διοργάνωσε ο τοπικός σύλλογος πολεμικών τεχνών “CORPUS” σε συνεργασία με την Ελληνική ομοσπονδία KICK BOXING και υπεύθυνο διοργανωτή τον Κιουρτίδη Γιώργο.

     Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές από 6 ετών και άνω έως ενήλικες και αγωνίσθηκαν στο KICK BOXING, KICK LIGHT και SEMI CONTACT.
    Από τα Γιαννιτσά συμμετείχαν ο Αθλητικός Σύλλογος «Μ. Αλέξανδρος» με προπονητή τον Μάστερ Δημήτριο Ινδόπουλο. Ο Σύλλογος κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στο KICK BOXING με τον αθλητή Γκαϊτατζούδη Ιορδάνη , ο οποίος στον πρώτο αγώνα κέρδισε τον Θεσσαλονικιό αθλητή στα σημεία και στον δεύτερο αγώνα τον Καβαλιώτη με τεχνικό ΝΟΚ ΑΟΥΤ. Ο αθλητής είναι ανερχόμενο ταλέντο και θα σημειώσει μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.
    Ο προπονητής του συλλόγου ετοιμάζει τον αθλητή του Γκουρούλι Λεβάν για επαγγελματικό αγώνα 5 γύρων  με όρους Κ1 στην Αλεξανδρούπολη , όπου θα αντιμετωπίσει τον Παπαδόπουλο Στέλιο αθλητή του συλλόγου «Μαχητές» Περάμου Καβάλας με προπονητή τον Καραϊτη Σωκράτη ,μέλος της Εθνικής ομάδας πυγμαχίας με 0 ήττες. Στην ίδια διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν και ερασιτεχνικοί αγώνες όπου θα λάβουν μέρος και άλλοι αθλητές του ¨Μ.Αλεξάνδρου¨ . διοργανωτής των αγώνων είναι ο σύλλογος της Αλεξανδρούπολης με υπεύθυνο τον Ζάχο Ιωάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)