Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πέλλας



Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ετήσια εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πέλλας. O Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Θεόδωρος Θεοδωρίδης  μεταξύ άλλων τόνισε την προσπάθεια που γίνεται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να παίξει ηγετικό ρόλο.
«Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κοινή συνείδηση και όραμα, προοπτική ανάπτυξης για όλη τη Μακεδονία. Τα προβλήματα είναι πολλά στο νομό και θα πρέπει να είμαστε αυτοί που θα στηρίξουν όχι μόνο το Επιμελητήριο, αλλά όλους τους τομείς για να έρθει η ανάπτυξη μέσα από την ελεύθερη οικονομία…». 
Ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου υπογράμμισε ότι  τα Επιμελητήρια αποτελούν σημαντικό αρωγό της προσπάθειας ανάπτυξης της πατρίδας μας, όπως και ότι γίνεται ένας συλλογικός αγώνας για να βγούμε από το τέλμα…».
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας, Ιορδάνης Τσώτσος εξαπέλυσε επίθεση  κατά της ηγεσίας της κυβέρνησης και την πολιτική που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα  οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις να βιώνουν το μαρτύριο της σταγόνας. Ο ενιαίος φόρος, το τέλος επιτηδεύματος, τα χαράτσια, όλα αυτά τσάκισαν τους επιχειρηματίες… «Δεν αντέχουμε. Τα όρια μας έχουν εξαντληθεί. Δυστυχώς μέχρι σήμερα μόνο λόγια έχουμε ακούσει, δεν έχουμε δει πράξεις» είπε χαρακτηριστικά, καταλήγοντας πως οι πολιτικοί πρέπει να έχουν συνέπεια στο λόγο τους. 
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις επιχειρήσεων που ξεχώρισαν το 2012.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υπουργός Μακεδονιάς-Θράκης Θ. Καράογλου, οι βουλευτές του Νομού, Θ. Τζάκρη, Δ. Σταμενίτης, Ι. Τζαμτζής και Γ. Καρασμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, ο Πρόεδροι Επιμελητηρίων, ο πρώην Περιφερειάρχης, Π. Ψωμιάδης, ο πρώην βουλευτής, Βασίλης Γιουματζίδης, οι Δήμαρχοι: Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου, Πέλλας, Γ. Στάμκος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Ομοσπονδιών, Εμπορικών Συλλόγων και Σωματείων Επαγγελματιών Ν. Πέλλας, Πρόεδροι Επιστημονικών και Πολιτιστικών Συλλόγων, καθώς και πάρα πολλοί επιχειρηματίες – μέλη του Επιμελητηρίου Πέλλας και πολλοί καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στο Νομό Πέλλας.
Με πληροφορίες και από    το pellanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)