Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ « Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ KICK BOXING – SEMI CONTACT ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ



Επίσημη πρόσκληση έλαβε ο αθλητικός Σύλλογος Μακεδονίας ο «Μέγας Αλέξανδρος» Γιαννιτσών από την ομοσπονδία της Βουλγαρίας για συμμετοχή σε Διεθνές Τουρνουά KICK BOXING & SEMI CONTACT , το οποίο διεξάγεται  υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας WAKO.

Η διοργάνωση διεξάγεται την Κυριακή 28 Απριλίου 2013,στο Δημοτικό στάδιο της πόλης Blagoevgrad. Υπεύθυνος της διοργάνωσης είναι ο Ivan Stoev που διατηρεί άριστη σχέση με τον «Μ. Αλέξανδρο» και τον προπονητή του Μαστερ Δημήτριο Ινδόπουλο.
Στους αγώνες θα συμμετέχουν αθλητές : στο SEMI CONTACT από 7 ετών και άνω, ενώ στο KICK BOXING, KICK LIGHT & LIGHT CONTACT από 10 ετών και άνω . Θα διεξαχθεί πρωτάθλημα σε όλες τις κατηγορίες, σύμφωνα με τους κανονισμούς της παγκόσμιας ομοσπονδίαςWAKO,η οποία είναι και η επίσημη ομοσπονδία Ευρωπαϊκών και Διεθνών διοργανώσεων και υπεύθυνη για την μοριοδότηση των αθλητών που ανήκων στις εθνικές ομάδες.
Ο «Μ. Αλέξανδρος» με προπονητή τον Δημήτρη Ινδόπουλο θα συμμετέχει με τις ομάδες του, τόσο στο KICK BOXING όσο και στο KICK LIGHT & SEMI CONTACT. Την αποστολή θα συνοδεύουν κι άλλοι σύλλογοι που προτάθηκαν από τον « Μ. Αλέξανδρο» για να πλαισιώσουν την Ελληνική αποστολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)