Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Κανένα πρόβλημα με το επίδομα λουτροθεραπείας


 Ο  Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ,θα χορηγεί κανονικά  το επίδομα λουτροθεραπείας σε αυτούς που το έχουν ανάγκη . Αυτό διαβεβαιώνει τους υπεύθυνος των Λουτροπόλεων  ο πρόεδρος   του Πανελλήνιου Σύλλογου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας,Ανέστης Αναστασιάδης (δεξιά στη φώτο)




Στο μεταξύ από τα λουτρά του Λαγκάδα ξεκίνησε τις επισκέψεις του στις Ελληνικές Λουτροπόλεις  ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας. Οι επισκέψεις έχουν στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων των ελληνικών λουτροπόλεων και την προβολή τους στο ευρύ κοινό.
Η αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Συλλόγου, στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος του Ανέστης Αναστασιάδης και το μέλος της Ε.Ε. Ανέστης Βασιλειάδης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο των Λουτρών Γεώργιο Κεράνη.
Ο κύριος Κεράνης ενημέρωσε το προεδρείο του συλλόγου σχετικά με τις δυσκολίες που έχει η λουτρόπολη. Ζήτησε, επίσης από τον σύλλογο την προβολή της λουτρόπολης του Λαγκάδα γιατί όπως τόνισε ενώ είναι δίπλα στην Θεσσαλονίκης πολύς κόσμος δεν την γνωρίζει και μάλιστα σήμερα που  διαθέτει ευρωπαϊκές προδιαγραφές από πλευράς εγκαταστάσεων.
Από την πλευρά του, ο κύριος Αναστασιάδης ενημέρωσε τον πρόεδρο των λουτρών Λαγκάδα, ότι ο σύλλογος δίνει  μάχες σε καθημερινή βάση για την προβολή και ανάπτυξη των ελληνικών λουτροπόλεων με όλα τα μέσα που διαθέτει και αυτό υποσχέθηκε ότι θα πράξει και για την λουτρόπολη του δήμου Λαγκάδα.
Συζητήθηκε, ακόμη, το θέμα της βελτίωσης της μεταφορά των λουομένων από και προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης, είτε με τη βελτίωση της λεωφορειακής σύνδεσης του Ο.Α.Σ.Θ. είτε με τη δρομολόγηση λεωφορείων της επιχείρησης των λουτρών Λαγκάδα προκειμένου να διευκολύνονται οι λουόμενοι.

Λουτρόπολη Κύθνου
Τηλεφωνική ενημέρωση είχε, επίσης, ο πρόεδρος του συλλόγου με τον Αντιδήμαρχο του δήμου Κύθνου σχετικά με την ιστορική λουτρόπολη του νησιού και τον τρόπο λειτουργίας της την νέα σεζόν.
Ανάλογη επικοινωνία υπήρξε και με τους ιθύνοντες της λουτρόπολης Κρινίδων. Δόθηκε μάλιστα η υπόσχεση ότι γρήγορα θα επισκεφτούν μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου και αυτές τις λουτροπόλεις.

Τέλος, ο  πρόεδρος ενημέρωσε αρκετούς υπευθύνους λουτροπόλεων σχετικά με τη χορήγηση του επιδόματος λουτροθεραπείας από τον Ε.Ο.Π.Π.Υ καθώς όπως δήλωσε ο Οργανισμός το 2012 αυτό θα δίνετε με μεγάλη προσοχή και μόνον σε  αυτούς που πράγματι το έχουν ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)