Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Σφαγείο η παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας



Ένα βήμα πριν τη διάλυση βρίσκεται η παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας . Η συνεχιζόμενη τακτική του να δείχνει «ιδιαίτερη αδυναμία » σε ορισμένα μόνο πρόσωπα που «αλωνίζουν», στον Δήμο και τις Επιχειρήσεις του, διογκώνει όπως είναι φυσικό  το κλίμα δυσαρέσκειας που δημιουργήθηκε.
Σύμφωνα με πηγή προσκείμενη πολύ κοντά στον Δήμαρχο οι αποφάσεις είναι ειλημμένες ώστε να εξωθήσει  πολλούς συμβούλους, που διαφωνούν με την πολιτική του που μέχρι σήμερα ζημιώνει τον Δήμο και κατά συνέπεια φθείρει τον συνδυασμό , να διαχωρίσουν τη θέση τους από τον συνδυασμό , για να τους…αποπέμψει ευκολότερα , άγνωστο για ποιο λόγο μέχρι στιγμής  . Εικάζεται ότι αυτό γίνεται με υπόδειξη του…επικοινωνιολόγου που του φόρτωσαν λόγω υποχρεώσεων της υποστήριξης που είχε στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών .  
Αυτή τη στιγμή υπάρχει η σκληρή τρόικα που διαχειρίζεται τα πάντα, ελάχιστοι «έμπιστοι» που , όπως όλα δείχνουν θα κληθούν να πληρώσουν το μάρμαρο για πολλά «στραβά» που έγιναν  και αυτοί που χρειάζονται για να νομιμοποιούν τον πολιτικό (θεός να τον κάνει) σχεδιασμό.
Με την τακτική του «διαίρει και βασίλευε» κατάφερε περίτεχνα να στρέψει τους μισούς συμβούλους εναντίον των άλλων μισών . Είναι μάλιστα τόσος ο φανατισμός ορισμένων «αξιωματούχων » του , που χρησιμοποιούν εκφράσεις για άλλους συναδέρφους τους που ξεπερνάν χαρακτηρισμούς των χειρότερων αντιπάλων τους .
Όμως και ο ίδιος ο Δήμαρχος στις κατ ίδιαν συναντήσεις με συμβούλους της παράταξής του , φέρεται να εκφράζεται  με τα χειρότερα λόγια για τους υπόλοιπους . Δεν διστάζει μάλιστα να «καταδίδει» άλλους συναδέρφους τους , υποστηρίζοντας ότι δήθεν διαρκώς τους κατηγορούν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)