Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ζητάν να επισκευάσουν το δίκτυο ύδρευσης στο Γαρέφι




Με επιστολή τους προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ , ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γαρεφείου και οι τοπικοί σύμβουλοι προτείνουν στον Δήμο , να αναλάβουν μόνοι τους την επίλυση του προβλήματος ύδρευσης που αντιμετωπίζει το χωριό . Συγκεκριμένα αναφέρουν :

κ. Δήμαρχε
Τα συχνά επαναλαμβανόμενα προβλήματα του δικτύου ύδρευσης στην Τοπική Κοινότητα Γαρεφείου (το δίκτυο μεταφοράς του νερού από τη πομώνα ύδρευσης στη δεξαμενή του υδραγωγείου σπάει κάθε εβδομάδα. Το υποβρύχιο της πομώνας ύδρευσης καίγεται κάθε  μήνα), με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των νοικοκυριών ,τη ζημιά στις ηλεκτρικές συσκευές, τη μη λειτουργία εγκαταστάσεων θέρμανσης αλλά και την αδυναμία των κτηνοτρόφων να ποτίσουν τα ζωντανά τους.
Κε Δήμαρχε
Εάν η υπηρεσία σας προβεί στις παρακάτω ενέργειες θα μπορούσαμε να έχουμε και μάλιστα τζάμπα πόσιμο νερό.
1.    Συντηρήσει και επισκευάσει το δίκτυο από πηγές του βουνού στη θέση ΓΚΙΟΥΜΠΡΙΙΝΑ-ΚΡΟΣΝΑ-ΝΤΟΡΟΒΑΤΣΕΣΜΑ-ΚΟΥΡΙΤΑ-ΔΕΞΑΜΕΝΗ, όπου υπάρχει μεγάλη απώλεια νερού από διαρροές και κακοτεχνίες (δαπάνη 3. 000,00 ευρώ)
2.    2. Συντηρήσει και καθαρίσει τη δεξαμενή του υδραγωγείου (δαπάνη 500,00ευρώ)
3.    Εάν υπάρχει αδυναμία να εκτελέσει ο Δήμος τις παραπάνω εργασίες για την ύδρευση της Τοπ. Κοινότητας Γαρεφείου, προτείνουμε να αναλάβουμε τη δαπάνη εμείς ως κάτοικοι και ο Δήμος να απαλλάξει τους χρήστες του δικτύου ύδρευσης , κατοίκους της Τ.Κ. Γαρεφείου από τα τέλη ύδρευσης. Με τη βεβαίωση ότι θα φροντίσετε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας για την επίλυση του ανωτέρω προβλήματος σας ευχαριστούμε .
Ο Πρόεδρος 
 Γιώργος Μάρκου 

Οι τοπικοί σύμβουλοι 

Ανδρέας Μπίνος 

και Κώστας Γκιώσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)