Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ

Την δυσαρέσκεια που άρχισε να μεγαλώνει στον συνδυασμό του ,επιχείρησε να ελεγξει ο Δήμαρχος Αλμωπίας ,σε συγκεντρωση  που έγινε στη εύξεινο λέσχη ,το βράδυ της Παρασκευής.
 Εδωσε  την εντυπωση οτι ΄βρίσκεται ακόμα στην προεκλογική περίοδο, αφού χρησιμοποίησε τελείως ασύνδετα προεκλογικά συνθήματα.Προσπάθησε να δικαιολογήσει τις επιλογές στα πρόσωπα που στελέχωσαν τις διάφορες επιχειρήσεις και  πόστα. Τόνισε οτι η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ εφαρμόζει το πρόγραμμα  και την ιδεολογία οτι ο Δήμος δεν είναι για τα προσωπικά συμφέροντα. Οι επιλογές όμως στην πράξη μάλλον περί του αντιθέτου  δείχνουν .΄Αφησε   έμμεσες αλλά σαφείς αιχμές για τις προηγούμενες δημοτικές αρχές ,τονίζοντας οτι ο δικός του συνδυασμός πορεύεται με εντιμότητα ,διαφάνεια  και  όχι   με διαφθορά.
Δεσμεύτηκε ,οταν ρωτήθηκε, ότι θα δώσει στη δημοσιότητα τα μεγάλα ανοίγματα που υπάρχουν ,χωρίς ωστόσω να το προσδιορίσει χρονικά. Αν υπάρξουν αποδείξεις για  οικονομικές ατασθαλίες , τότε  θα παραπεμφθούν αρμοδίως.Τόνισε οτι δεν μπορούν να μπούν όλοι σε διοικητικά συμβούλια ,όμως θα έχουν γνώμη στην λήψη των αποφάσεων για τα χωριά τους και την διαμόρφωση
 του προγραμματισμού των εργων . Αναφέρθηκε σε ορισμένα έργα που γίνονται. Επισήμανε τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στην εξυπηρέτηση των πολιτών ,καθώς οι υπάλληλοι είναι μαθημένοι αλλοιώς ,αφήνοντας σαφείς αιχμές οτι είναι κακομαθημενοι.
Απο μέλη του συνδυασμού αλλά και εκλεγμένους εκφράστηκαν παράπονα για ελλειπή ενημέρωση.
Τόνισαν οτι με τον ρυθμό που λειτουργούν τα μηχανήματα του Δήμου είναι αδύνατο να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των χωριών. Παράπονα εκφράστηκαν και για παλιούς φουσκωμένους λογαριασμούς νερού ,όπως και με την ανισότητα που υπάρχει στη τιμολόγηση του νερού απόχωριό σε χωριό. Ο Δήμαρχος πάντως τους προϊδέασε να μην περιμένουν και πολλά ,γιατι τα χρέη είναι μεγάλα και τα χρήματα από το κράτος έχουν περικοπεί πολύ .Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως δεν αποκλείεται τη Δευτέρα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να εκδηλωθούν δυσαρέσκειες για επιλογές στη επικείμενη συγκρότηση Διοικητικών Συμβουλίων Επιχειρήξσεων του Δήμου.

6 σχόλια:

  1. ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ήταν κεκλεισμένων οι συνάντηση?? Που τα έμαθες αυτά Σαμάνδη?? Ποιός να ειναι άραγε ο ρουφιάνος?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΕΙΠΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΖΕΡΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΣΕΙ ΛΙΓΗ ΤΕΧΝΟΓΝΟΣΙΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΕΚΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ; ΤΙ ΣΑΣ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ Ή ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σαμαντη μας πορωνεις υπερ του δημαρχου με ολα αυτα! Δωσε κι άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)