Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Αναγέννηση Γιαννιτσών



Ο Τελευταίος να κλείσει την πόρτα

Τραγικές κινήσεις από την διοίκηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών που κατάφεραν στην περίοδο των εορτών να δώσει όλους τους παίκτες ( σχεδόν όλους καλύτερα) που ξεχώρισαν μέχρι στιγμής με την ομάδα.
Οι διοικούντες έκριναν σκόπιμο και έχασαν τους Φάμπιο Ατρομήτο, Φελίπε Γάζωρο, Μπαξεβάνο Κέρκυρα, Ιορδανίδη Γ (κοντά σε ομάδα σούπερ λίγκας) Στεφανιδη Πανεσεραϊκό κ.α. και συνεχίζουν ακάθεκτοι .
Η ομάδα των Γιαννιτσών στο επόμενο ματς με τον Εργοτέλη αμφιβάλουμε πλέον αν έχει στο ρόστερ της 18 πλέων παίκτες και ενώ ότι ξεχώρισε φεύγει, περιμένουμε με αγωνία τις όποιες κινήσεις για ενίσχυση της, που από ότι φαίνεται θα είναι ελάχιστες και αμφιβόλου αξίας (ευχή μας να διαψευτουμε για το καλό της ομάδας).
Η οικονομική στενότητα των διοικούντων, που πάντως δεν αφήνουν την ΠΑΕ, και τους μεγαλομετόχους και υπεύθυνους για την ομάδα να είναι κυριολεκτικά στο κόσμο τους , δημιουργούν καταστάσεις τραγικές για το παρόν και το μέλλον της ομάδας της Πέλλας.
Ευχή όλων των υγιείς σκεπτόμενων φιλάθλων της Πόλης να δοθεί φώτιση και η ομάδα των Γιαννιτσών να παρουσιαστεί τουλάχιστον ισάξια με αυτήν που παρουσιάστηκε το πρώτο τετράμηνο του φετινού πρωταθλήματος, αν και πολύ πλέων αμφιβάλουμε, όχι μόνο εμείς, ακόμα και οι λιγοστοί εναπομείναντες υποστηρικτές της υπάρχουσας διοίκησης.
Γιώργος Χατζηχρήστος www.matiespellas.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)