Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Παιχνίδια για όλα τα γούστα στην Α1




Ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει η 4η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας. Τυχεροί οι φίλαθλοι που είναι βέβαιο ότι θα παρακολουθήσουν καλές αναμετρήσεις.  



 


Ριζάρι –Πρ. Ηλίας
Καλό παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο Ριζάρι . Ο τοπικός Ορφέας δείχνει να πατάει καλά μέχρι στιγμής. Από την άλλη πλευρά ο Πρ. Ηλίας φέτος έχει ενισχυθεί και ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο. 




Μάνδαλο –Ίδα 
Η Δόξα έχει την εμπειρία  και τελικά παίρνει αυτό που θέλει. Η Ίδα μέχρι στιγμής προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα για αυτήν , όπως είναι η Α1 κατηγορία . 









ΠΑΟΚ Γ. Πέλλα
Κρατάει την δυναμική του ο ΠΑΟΚ που προέρχεται από την ήττα στον Πρ. Ηλία. Η Πέλλα έχει αξιόλογη ομάδα  και θα προσπαθήσει για το καλύτερο . ΄Αλλωστε και στην Αριδαία έδειξε ότι δεν την τρομάζουν οι έδρες και τα ονόματα των αντιπάλων .





Αλμωπός – Ν. Μυλότοπος
Νωρίς ξαναβρίσκονται οι δύο ομάδες . Οι αγωνιστικές σχέσεις από πέρσι είναι σαν την γάτα με το ποντίκι. Πέρσι οι φιλοξενούμενοι ως γηπεδούχοι κέρδισαν στον τελικό τον Αλμωπό και αναδείχθηκαν πρωταθλητές .Πήγαν στα μπαράζ  όπυ δεν τα κατάφεραν να ανέβουν κατηγορία . Αργότερα αρνήθηκαν το δώρο της ανόδου που πρόσφερε η ΕΠΟ σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στα μπαράζ και προτίμησε το τοπικό πρωτάθλημα .
Μπορεί να μη διαθέτει τη περσινή ομάδα μετά τις αποχωρήσεις αρκετών ποδοσφαιριστών . Παίζει όμως σωστό και επιθετικό ποδόσφαιρο.
Ο Αλμωπός από την άλλη δείχνει πλέον να βρίσκει το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο. 



΄Αψαλος –Απόλλων Κρ. Βρύσης
Δεν ξεκίνησε καλά η ΄Αψαλος ,αλλά βελτιώνεται . Ο Απόλλων διαθέτει πολλά να νέα παιδιά που γνωρίζουν ποδόσφαιρο ,έχουν διάθεση ,αλλά τους λείπει ακόμα η εμπειρία.



Εξαπλάτανος –Εδεσσαϊκός

Ο θάνατός σου η ζωή μου . Κάπως έτσι μοιάζει το παιχνίδι . Ο Εξαπλάτανος δεν έχει ακόμα νίκη . Μια πιθανή ήττα είναι βέβαιο ότι θα φέρει τρικυμίες . Ο Εδεσσαϊκός δεν έχει άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών. Με  νέο προπονητή τον Βασίλη Σαμαρά στον πάγκο ,μετά από έναν μαραθώνιο διαβουλεύσεων , θέλει οπωσδήποτε να ξαναβρεί τον δρόμο του. 







 Ν Πέλλα –Καλή


Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά, αλλά προσγειώθηκαν στην ΄Ορμα . Ασφαλώς θέλουν να ξαναγυρίσουν στις νίκες. Η Καλή  δείχνει να συνέρχεται μετά τα πρώτα δύσκολα παιχνίδια  και ασφαλώς θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα
« Ο Αλφα-ένας»

1 σχόλιο:

(3)