Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Αντιπαραθέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας



Αντιπαραθέσεις και αντεγκλήσεις στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμωπιας τη Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου .
Οι ερωτήσεις που έθεσε ο Πέτρος Ζέρζης προ ημερήσιας διάταξης, αλλά και ο Χρήστος Χουρσόγλου προκάλεσαν τον εκνευρισμό του Δημάρχου κ. Δημητρίου Πασόη.  Ο Πέτρος Ζέρζης   μάλιστα ,εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση  σε πολλά θέματα ,κατηγορώντας  εμμέσως πλην σαφώς τον Δήμαρχο για τον πόλεμο λάσπης που δέχτηκε ως τώρα . Με αφορμή κυρίως την επερχόμενη δημοπράτηση του αποχετευτικού ΄εργου της Αριδαίας , παρατήρησε ότι ο δήμαρχος με δυσκολία αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι  συνέβαλαν αυτοί με τις μελέτες και την ένταξη του  μεγαλύτερου έργου στην ιστορία της Αριδαίας.
Ο Π. Ζέρζης έθεσε μία σειρα ερωτήσεων  για τα υψηλά αρδευτικά τέλη που έχουν προκαλέσει πολλές διαμαρτυρίες, την λειτουργία του ΧΥΤΑ, Τις μετακινήσεις  μαθητών του εσπερινού ΕΠΑΛ Αριδαίας, προβλήματα σε σχολεία .

Ο Π. Ζέρζης αρνήθηκε να συμμετέχει ο συνδυασμός του στα Διοικητικά Συμβούλια  δημοτικών επιχειρήσεων  . Τη πρώτη διετία αποκλείστηκαν από όλα τα διοικητικά συμβούλια και προτιμήθηκαν συνοδοιπόροι της δεύτερης Κυριακής. Τότε , όπως είπε  «μας θεωρούσατε  μη επαρκείς , μη ικανούς , μη έντιμους. Τι άλλαξε από τότε;
Γίναμε πιο έντιμοι; Σοφότεροι; Ικανότεροι; Εντιμότεροι;
Εμείς δεν αλλάξαμε . Είμαστε οι ίδιοι και σήμερα. Τι άλλαξε και θέλετε να συμμετάσχουμε σήμερα;¨»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)