Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Σκληρή κριτική του Ν. Αποστολίδη στον Δήμαρχο Αλμωπίας



Σκληρή επίθεση κατά του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη  για την παθητική του στάση στο κλείσιμο δημόσιων υπηρεσιών στην Αριδαία εξαπέλυσε για μια ακόμα φορά , ο Νίκος Αποστολίδης
. Με αφορμή τα εγκώμια για την δημοπράτηση του έργου  αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού , τόνισε ότι κανένας βιολογικός καθαρισμός δεν μπορεί να κάνει την Αριδαία ,Δήμο.  Δήμο και πόλη την έκαναν οι  δημόσιες υπηρεσίες που λειτούργησαν σε δύσκολα  χρόνια , έδωσαν νεα ανάπτυξη και ζωή και που τώρα κλείνουν η μία μετά την άλλη χωρίς την παραμικρή αντίδραση από τον Δήμο .
Σε μια αποστροφή του λόγου –ίσως υπερβολική- του είπε ότι  ενδεχομένως να  ήταν ένας καλός πρόεδρος στο Λουτράκι ,δεν κάνει όμως για Δήμαρχος Αλμωπίας, προκαλώντας αντιδράσεις στους μισούς συμβούλους του συνδυασμού του Δημάρχου που έδειξαν να δυσφορούν με αυτή την άποψη. 
Δήλωσε δικαιωμένος όταν ρωτούσε πρόσφατα για τα υλικά που εναπόθεσαν από τους ΧΑΔΑ εργολάβοι  στον ΧΥΤΑ, μικραίνοντας την ζωή του ΧΥΤΑ κατά 5 χρόνια με τις μεγάλες ποσότητες που πήγαν , χωρίς να κερδίσει τίποτα ο Δήμος.
Αναφερόμενος στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε σε παιδικούς σταθμούς με προμήθειες , είπε ότι ο Δήμος όφειλε έγκαιρα να φροντίσει να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις του προς τους προμηθευτές .
Ο Ν. Αποστολίδης κατέκρινε επίσης,  την συμπεριφορά του Δημάρχου απέναντι σε μερίδα του Τύπου , επειδή δεν γράφει αυτά που  επιθυμεί . Του τόνισε ότι ο Δήμος δεν είναι σπίτι του και δεν έχει δικαίωμα σε κανέναν να απαγορεύει την είσοδο και την παραμονή , πόσο μάλλον σε εκπροσώπους του Τύπου που κάνουν τη δουλειά τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)