Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

2η Πανελλήνια, η αθλήτρια του «Σπάρτακου Έδεσσας» Μάρθα Παρούτογλου.






Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε  η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Τοξοβολίας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης , η Ε.Φ.Ο.Τ.  τίμησε τους χορηγούς της, βράβευσε τους Πολυνίκεις Συλλόγους και Αθλητές του Εθνικού Πρωταθλήματος Τοξοβολίας  2012 και απονεμήθηκαν  τα διπλώματα στους επιτυχόντες της Σχολής Κριτών Τοξοβολίας και του σεμιναρίου W.A.F. level 1. όπου ένας εξ αυτών και ο προπονητής του «Σπάρτακου Έδεσσας»  κ. Χρήστος Χατζηγιάννης.  
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τοξοβολίας (W.A.F.) και Μέλος της Δ.Ο.Ε. Prof. Dr Ugur Erdener,
το Μέλος της Δ.Ο.Ε. ο κος Λάμπης Νικολάου, η Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κα Κυριακή Γιαννακίδου, ο Πρόεδρος του ΟΑΚΑ κος Γαλακτόπουλος Πέτρος,ο Εκπρόσωπος του Συλλόγου Ολυμπιονικών κος Ταμπάκος Δημοσθένης, η εκπρόσωπος των Special Olympics κα Γιάννα Δεσποτοπούλου,η Διευθύντρια της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Κλοκώνη Ιλεάνα,  οι Πρόεδροι σωματείων της ΕΦΟΤ ,  Ολυμπιονίκες, αθλητές και πολλοί άλλοι σημαντικοί καλεσμένοι του αθλητισμού και του πολιτισμού.
Ανάμεσα στους αθλητές και αθλήτριες που βραβεύθηκαν για τις επιδόσεις τους στο Εθνικό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας  2012, ήταν και η αθλήτρια του «Σπάρτακου Έδεσσας»  Μάρθα Παρούτογλου, η οποία κατέλαβε την 2η θέση πανελλήνια στις παγκορασίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)