Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Σφοδρή επίθεση Παράσχου Τσάνταλη στον Δημήτρη Μπίνο





Σκληρή κριτική στις δηλώσεις του φερόμενου υποψήφιου Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου για το θέμα της κακοδιοίκησης έκανε το μεσημέρι της Κυριακής ο Παράσχος Τσάνταλης

Χαρακτήρισε απαράδεκτη την θέση του κ. Μπίνου ότι η κακοδιοίκηση  οφείλεται σε άγνοια και προχειρότητα και όχι σε κακή πρόθεση .
Ο Π. Τσάνταλης του υπενθύμισε ότι από την κακοδιοίκηση χάθηκαν εκατομμύρια ευρώ και στερήθηκαν έργα οι πολίτες του Δήμου. Δεν δικαιούται ως φερόμενος υποψήφιος Δήμαρχος να αφήνει άφεση αμαρτιών σε ανθρώπους που διαχειρίστηκαν και διασπάθισαν το δημόσιο χρήμα μόνο και μόνο να έχει την ψηφοθηρική εύνοια τους. Του δήλωσε δε ότι όλη αυτή την τακτική θα την καταγγείλει δημόσια δια του Τύπου.

9 σχόλια:

  1. Πήγε για μαλλί, αλλά θα βγεί κουρεμένος.Με τέτοιες κοτσάνες που αμολάει,και έτσι δείχνει ότι το μόνο που καταλαβαίνειείναι ότι τώρα θέλει και Δήμαρχος να γίνει,αυτομουτζουρώθηκε και έστρεψε και τον κόσμο εναντίον του.Είναι και θεολόγος .Ντροπή.Ας παρακοπουθήσει λίγο τον Λογοθέτη στο 4Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑ Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΟΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ; ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΝ; ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ, ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 17 ΧΡΟΝΙΑ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΘΩΟΘΗΚΕ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΟΥΣ. ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ. ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΛΕΓΧΩΝ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΠΑΣΜΟΔΙΚΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΫΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ μου φίλε ,μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Δεν νομίζω ότι ο Παράσχος Τσάνταλης είναι άνθρωπος που παίρνει…εντολές. ΄Εχει πάντα ξεκάθαρη άποψη και την λέει επώνυμα και δημόσια. Αυτό όμως είναι θέμα δικό του.
    Στο θέμα των καταλογισμών όμως λες ένα μικρό και φαινομενικά αθώο ψεματάκι.
    Ξέρεις πολύ καλά ότι κανείς ακόμα δεν αθωώθηκε για τους καταλογισμούς . Το θέμα συζητείται στις 26 Νοεμβρίου 2013. Εκτός και εάν είσαι τόσο βέβαιος ότι θ υπάρξει παρέμβαση από την Νέα Δημοκρατία και θα αθωωθούν όλοι και προκαταβάλλεις από τώρα την απόφαση. Ασφαλώς λαμβάνει ξεχωριστό ενδιαφέρον η υπόθεση και μάλλον πρέπει να την παρακολουθούμε από κοντά.
    Λες ότι τον κατηγόρησαν για πράξεις πριν από 17 χρόνια. Δεν λες ‘όμως ποιοι. Οφείλω να σου υπενθυμίσω ότι το κάνανε κρατικοί λειτουργοί και όχι πολιτικοί του αντίπαλοι . Συνεπώς ας περιμένουμε τις έστω τυπικές διαδικασίες .Όσο για αυτά που λες ότι τρέμουν αν βγει ο Μπίνος , θα ελεγχθούν τα όργιά τους , μάλλον πρέπει να σε παραπέμψω , παρά την εκτίμηση που σου έχω και την ειλικρινή σχέση χρόνων στη πρόσφατη συνέντευξη του Δημητράκη που λέει για την κακοδιοίκηση:


    Θεωρείτε ότι έγινε κακοδιαχείριση στους Δήμους της Αλμωπίας τις προηγούμενες δημοτικές περιόδους;

    «Όλοι οι Δήμοι έχουν παρουσιάσει προβλήματα στη διαχείριση. Εγώ πιστεύω ότι αυτό δεν οφείλεται τόσο στην κακή πρόθεση των διοικούντων, αλλά πολλές φορές στην άγνοια, στην αδυναμία να ανταπεξέλθουν και στην προχειρότητα».
    Θυμήσου την πορεία σου όλα αυτά τα χρόνια και όσα υποστήριζες δημόσια , Συμφωνούν σε τίποτα;
    Αν είσαι εσύ ικανοποιημένος, τότε εγώ δηλώνω 10 φορές.
    Συνεπώς ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρχίσαμε ξαφνικά να αρμενίζουμε .
    Φιλάκια
    Π.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριε Π.Σ νομιζω οτι υποστηριζετε ολοφανερα τον παρουτογλου πασοη ενω πριν λιγο καιρο με τις "καλημερες" κ τις "καληνύχτες" μας πρηξατε! Τι εγινε αραγε ο ελευθερος τυπος μηπως δεν ειναι κ τοσο ελευθερος? Επισης αυτος ο ρολος του τσανταλη να πορώνεται, να φανατίζεται με την κατασπαταληση δημοσιου χρηματος, τοσος φανατισμός? Με οφελος ποιο? Να σωσει την ελλάδα? To good to be true! Οτι κ να γραφεις η ταμπελα του "δικομανη τρελου" εχει μπει! Παρακαλω να δημοσιευτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλύτερα να σε λένε Δικομανή τρελού , παρά ΚΛΕΦΤΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !! Και μόνο στη συνείδηση των πολιτών που υπάρχει αυτή η ταμπέλα για τους πρώην φτάνει..Και ΝΑΙ δεν μπορεί ένας Τσάνταλης να σώσει την Ελλάδα , αλλά μπορεί να προσφέρει στον τόπο μας .. πράγμα που δεν κάνανε οι υπόλοιποι τα χρέη που αφήσανε είναι φανερά.. Εσύ 11:52 είσαι υπέρ της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος ?

      Διαγραφή
  5. μπραβο πετρο.ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ Δ.ΜΠΙΝΟ,ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ, ΣΟΥ ΖΝΤΡΑΒΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. file Π.Σ.-δεν ξερω ποιος εισαι, το εκτιμω μονο- τετοια πρεμουρα με τον νεο "ντιμιτ",δινεις την αισθηση οτι κατι περιμενεις απο τον δημητρακι και δεν το κανει.Για κατι πιεζεις και δεν μπορεις να κρατηθεις.Μεχρι προχθες τον ειχες κανει ΘΕΟ. ακομη και που κατουρουσε μας έλεγες,τωρα βρε ΠΣ τι εγινε; τι αλλαξε; μηπως χρειαζεται λιγο λαδακι; ειναι ξερεις κατανοητο. δεν θα αποτελεσει εκπληξη. Υπαρχουν και εξοδα ετσι δεν ειναι;ακριβη που ειναι η ζωη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΓΑΠΗΤΕ PETROS Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ. ΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ Η ΛΕΙΤΟΥΡΧΕΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΑΛΙΣΜΟΝΗΤΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ , ,, ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΛΑΟΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΣΤΟΛΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. SAMANTHS -TSANTALHS PAKETO
    EITE DIABAZEIS SAMANTH EITE MILAEI O TSANTALHS TA IDIA
    KAPOTE PETRAKI SE DIABAZE H ALMVPIA TORA DEN METRAS MIA
    MEINE STON TSANTALH NA SE TAIZEI
    KAI NA DHMOSIEYEIS KAI TPT GIATI EINAI POLLOI POY XEROYN POLLA GIA TON TSANTLH KAI THA MILHSOYN

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)