Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

“ Προμήθεια εξοπλισμού του Δήμου Σκύδρας “ στο Ε.Π. “ Μακεδονία-Θράκη “




    Με την αρ.3873/25-5-2012 απόφαση του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας  έγινε ένταξη της Πράξης “ Προμήθεια εξοπλισμού τμημάτων ένταξης του Δήμου Σκύδρας “ στο Ε.Π. “ Μακεδονία-Θράκη” ποσού 48.301,49€.

Με την αρ.12/2012 απόφαση του Δημοτικούς Συμβουλίου είχαν αποφασίσει την κατάθεση πρότασης στο Ε.Π. “ Μακεδονία-Θράκη”.  Ο φάκελος ετοιμάστηκε από το Τμήμα Προγραμματισμού του Δήμου σε συνεργασία με τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης του Δήμου που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και συγκεκριμένα τα Δημοτικά Σχολεία Μαυροβουνίου, Λιποχωρίου, 1ο & 2ο Δημ.Σχολείο Σκύδρας. 
 Η επιλέξιμη δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 48.301,49€.
Μετά την αποδοχή της χρηματοδότησης από το Δημοτικό Συμβούλιο, θα ακολουθήσει  η διαδικασία του διαγωνισμού και στόχος είναι η υλοποίηση της πράξης να πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι ώστε με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς το Σεπτέμβριο του 2012, τα τέσσερα τμήματα ένταξης των παραπάνω σχολείων, να λειτουργήσουν πλήρως εξοπλισμένα πλέον και να προσφέρουν στους μικρούς μαθητές τις καλύτερες δυνατές συνθήκες μάθησης.Στον Δήμο Σκύδρας ευελπιστούν πως και επόμενες προτάσεις του Δήμου θα έχουν την ίδια επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)