Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Πιέζουν για τον Νίκο Παρούτογλου



 

Οι πρωτοβουλίες και η πρακτική λειτουργία του Αντιδημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου , φαίνετα ι ότ ι ενοχλεί πολλούς  συναδέλφους της παράταξής του .
Σε τέτοιο βαθμό  που μέχρι  και τον… συνετισμό  του από τον Δήμαρχο ζητάν , για  να σταματήσει να είναι …κινητικός.
Πριν  λίγες μέρες μάλιστα  σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες ,ο πρόεδρος της επιχείρησης των  Λουτρών του έκοψε και την καλημέρα. Στο άμεσο μέλλον πιθανολογείται να ζητήσει την αποπομπή του , καθώς είναι ο μόνος που επηρεάζει τον Δήμαρχο  , ο οποίος και μέχρι σήμερα δεν του έχει αρνηθεί τίποτα. Και όλα αυτά σε μια εποχή που τα πράγματα στριμώχνονται  ,πολύ δε περισσότερο στον τουριστικό τομέα , όπου κατά γενική μαρτυρία η διοίκηση των Λουτρών είναι πολύ πίσω από τις προσδοκίες των επαγγελματιών  της περιοχής  και μακριά από την πραγματικότητα. Δεν αποκλείεται για να αλλάξει η ατζέντα της εσωκομματικής επικαιρότητας  να αρχίσει το «ροκάνισμα» του Νίκου Παρούτογλου. ..  

5 σχόλια:

  1. Ποιες είναι οι υποτιθέμενες πρωτοβουλίες του Παρούτογλου ρε Σαμάνδη;; Θα μας τρελάνεις;; Μας τον προβάλεις θαρρείς και σκίζεται στην δουλειά και στις πρωτοβουλίες. Για όνομα του Θεού, από που νομίζεις πως είμαστε και δεν ξέρουμε τι ρόλο βαράει ο καθένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα...κιες λενε πασοη ο παρουτογλου το μονο που τον ενδιφερει ειναι να κανει το βιτσιο του μπαμπα του και του τσανταλη (που τωρα εγινε και δικο του βιτσιο)
    θελει να χωσει καποιους φυλακη αυτο και τιποτε αλλο.η οικονομικη υπηρεσια εχει πολυ καλους υπαλληλους και δουλευουν με διαφανεια δεν χρειαζονται τον παρουτογλου και αυτο θα το καταλαβεις κανονυας μια αναδρομη στο παρελθον.ποιοι ηταν αντιδημαρχοι οικονομικων?με αυτους πορευοταν ο δημος????ΟΧΙ...Ο Αντιδημαρχος ειναι γλαστρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. h ikonomiki ipiresia exei kalous ti? mallon den exeis plirothi pote entalma apo ton dimo giauto to les. oso gia autous pou porebomastan kala na pathoume kai exoume ta maura mas ta xalia. akous tempelxana dimosie ipalile pou i karekla sou arxise na tremi kai mazi me authn kai i psixoula sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΣΕΡΙΦΗ !!! ΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ !!! ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΟΗ ΕΝΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙΣ?ΑΚΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)