Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Δριμύ κατηγορώ του Χρήστου Παπαδόπουλου



Δριμύ κατηγορώ εξαπολύει  ο Χρήστος Παπαδόπουλος ο οποίος ήταν παρόν στην υποτιθέμενη και  δήθεν προγραμματισμένη επίσκεψη των τουριστικών επιχειρηματιών του νομού  με Τούρκους δημοσιογράφους το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου , στο Δημαρχείου της Αριδαίας για την τουριστική προβολή του τόπου  .

Τέτοιο «καπέλωμα» στα πολιτικά δρώμενα των 30 και πλέον χρόνων που ασχολούμαι με όλα τα κοινά (πολιτιστικά, αθλητικά και πολιτικά ) δεν έχω συναντήσει .
Και εξηγώ. Ενώ το ραντεβού ήταν να γίνει στις 12.30 και περίμενε πολύς κόσμος, μαζί με τον Δήμαρχο και Δημοτικούς  Συμβούλους , που  είχαν ετοιμάσει τα πάντα για την υποδοχή
(Μέχρι και καφετιέρα για ζεστό γαλλικό καφέ έφερε ο κ . Τζέκος).
Σε λίγο με τηλεφώνημα έγινε γνωστό ότι το ραντεβού θα καθυστερήσει , και θα γίνει στις 13.00. Στις 13.10 ο Δήμαρχος , αφού  ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο , δήλωσε ότι το πρόγραμμα  τροποποιείται  και η αποστολή μεταβαίνει για να γευματίσει σε μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα  στο Λουτράκι . Κατά την εκτίμησή μου  , αυτό έγινε σκόπιμα και με εντολή της περιφέρειας , για να δείξει ότι δεν υπολογίζει τον τόπο μας .
Ο λαός της Αλμωπίας , πρέπει να ενημερωθεί υπεύθυνα και επίσημα από τον Δήμο  τι ακριβώς  συνέβη, ποιος πλήρωσε το γεύμα και τα συμπεράσματα  αυτής της επίσκεψης .
Στηρίζω τον Δήμαρχο , να ενεργήσει τα δέοντα για το καλό του τόπου  και να διεκδικήσει άμεσα το χιονοδρομικό , το οποίο ανήκει στην Αλμωπία μας.
Χρήστος Παπαδόπουλος

3 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..Φιλαλήθης..η..Αλήθεια..Φώς..Φανάρι..19 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:43 μ.μ.

    Εν προκειμένω τά κάκαλα είναι τό "ζητούμενο", άρα το ποσά είναι ευθέως ανάλογα, επομένως πολλαπλασιάζουμε τό κλάσμα "όπως είναι".- Ας τα βράστα, κλάστα, κύριε Χρήστο Παπαδόπουλε...καί μή χειρότερα...η απραξία σέ όλο της τό μεγαλείο...μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει... η ζωή είναι μικρή... καί πρέπει νά τήν χαίρονται μερικοί-μερικοί έτσι δέν είναι;... Βασίλη τής ΔΕΥΑ;...τά λόγια είναι περιττά...αξίζουν μόνο εκείνοι πού απέχουν απ' τήν μαρμίτα δείχνοντας υπευθυνότητα μάλιστα "αμισθί" κι' άς είναι εκ τού πονηρού...τά είπαμε νά μήν τά ξαναλέμε βρέ αδερφέ;;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o ANTI περιμένεις Χριστάκη να μας σωσει? ΜΠΙΖΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)