Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ημερίδα για την ενημέρωση των καπνοπαραγωγών του νομού μας



Με πρωτοβουλία της Υφυπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κας Θεοδώρας Τζάκρη, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010 στις 10 π.μ. ημερίδα στο Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών, με σκοπό την ενημέρωση των αγροτών του Νομού Πέλλας σχετικά με την ομάδα μέτρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) που προτείνονται για τους καπνοπαραγωγούς.
Στην ημερίδα θα συμμετέχουν και θα ενημερώσουν τους παρευρισκομένους, πέραν της υφυπουργού κ. Τζάκρη,  ο Ειδικός Γραμματέας Κοινοτικών Πόρων & Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Βαγγέλης Διβάρης και υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου που χειρίζονται αρμοδίως το συγκεκριμένο αντικείμενο.
Η υφυπουργός κ. Τζάκρη ανέλαβε την εν λόγω πρωτοβουλία με σκοπό την άμεση και σωστή ενημέρωση των πρώην και νυν καπνοπαραγωγών του νομού μας για τα νέα μέτρα που πρόκειται να λάβει το αρμόδιο υπουργείο μετά την αναμενόμενη εντός των ημερών έγκριση της τροποποίησης του ΠΑΑ που έχει υποβληθεί στην Ε.Ε.
Τα μέτρα αυτά αποβλέπουν στην ενίσχυση του εισοδήματος των καπνοπαραγωγών και θα λειτουργήσουν ως αντιστάθμισμα της απώλειας από τη μείωση των επιδοτήσεων κατά τα έτη 2011, 2012 και 2013. Για το λόγο αυτό η έγκαιρη ενημέρωση των καπνοπαραγωγών είναι υψίστης σημασίας προκειμένου να συμμετέχουν εμπρόθεσμα και αποτελεσματικά στα προγράμματα αυτά και να μη χαθούν ευκαιρίες λόγω άγνοιας ή και ελλιπούς ενημέρωσης.-

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΣΤΟ 50% ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΞΑΝΑΔΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)