Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Μαζί στο Δικαστήριο Θεσσαλονίκης πρώην Δήμαρχος Εξαπλατάνου με μεγαλοεργολάβο




Μεγάλη σύμπτωση τη Τρίτη στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ,στην εκδίκαση της έφεσης στη μήνυση που έκανε ο Σταύρος Τουφεγγόπουλος κατά του Παράσχου Τσάνταλη,
εκλεγμένων του πρώην συνδυασμού του και κατά της ΄Αννας Μαρίας Τσολέκα ,ιδιοκτήτριας της εφημερίδας ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ Ν. ΠΕΛΛΑΣ,  για δημοσίευμα που αφορούσε την κόρη του σχετικά με την επιδότησή της από πρόγραμμα του ΟΑΕΔ. Ο πρώην Δήμαρχος Εξαπλατάνου , είχε εγκάρδια συνομιλία στην αίθουσα του δικαστηρίου, κατά την διάρκεια δίωρου διαλείμματος με γνωστό μεγαλοεργολάβο του νομού ,ο οποίος είχε πάρει έργα  και στον Δήμο Εξαπλατάνου και είχε μπει και αυτός στο μάτι του κυκλώνα για έργα που αμφισβητούνται και βρίσκονται στο μικροσκόπιο της δικαστικής διερεύνησης.
Το πιο περίεργο είναι ότι στην Αριδαία είχαν πλήρη ενημέρωση για τα πάντα ακόμα και την συνάντηση του εργολάβου με τον πρώην Δήμαρχο.
Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για  αύριο το πρωί Τετάρτη, επειδή ένας από τους 7 κατηγορούμενους παρουσίασε προβλήματα υγείας και εισήχθη στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)