Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ενταση μεταξύ προέδρου ΔΕΥΑ Αλμωπίας και Προέδρου Αψάλου



Λίγο έλλειψε να έρθουν στα χέρια ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας Βασίλης Κανονίδης με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αψάλου Κώστα Καρασαρίδη.
Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στον δεύτερο , ο Β. Κανονίδης ,φέρεται να του είπε «Δεν θα ασχολούμαστε συνέχεια μαζί σας . Δεν μπορείτε να κάνετε κουμάντο συνέχεια εσείς οι ..κω- - αψαλιώτες. Μετά από αυτό ακολούθησε έντονη λογομαχία.
Ο  Β.Κανονίδης που ρωτήθηκε σχετικά υποστηρίζει ότι πράγματι υπήρξε επεισόδιο, όμως η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική. Ο κ. Καραϊσαρίδης μετέβη στα γραφεία της ΔΕΥΑ , προκειμένου να ζητήσει την τακτοποίηση λογαριασμών που είχε απέναντί του η ΔΕΥΑ . Ο πρόεδρος του έκανε γνωστό ότι η επιχείρηση λόγω οικονομικής στενότητας αδυνατεί να ανταποκριθεί. Τότε άρχισε να τον βρίζει προσωπικά ,ενώ –σύμφωνα με τον Βασίλη Κανονίδη –τον απείλησε , λέγοντάς του ότι αν τον βρει έξω θα τον πατήσει.
Λίγο αργότερα η αντιπαράθεση συνεχίστηκε  και εκτός γραφείου. Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ ανταπέδωσε κάποιες φράσεις στο ίδιο ύφος, σε προσωπικό επίπεδο και όχι κατά των Αψαλιωτών . Για του λόγου δε το αληθές επικαλείται και μαρτυρίες συγκεκριμένων προσώπων.

4 σχόλια:

  1. λες και δεν ξερουμε ποιος ειναι ο καραισαριδης... μια χαρα περνουσε τοσα χρονια με τον μπουλη και τωρα ζοριζεται. ουστ απο δω απολίθωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΥΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΠΟΙΝ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ "ΜΠΟΥΛΗΣ", "ΤΙΓΡΗΣ", "ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ". ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΜΑΓΚΑΣ".
    ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΤΥΠΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Ο ΜΕΣΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΙΡΕΤΟΣ ΕΠΕΡΝΕ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ?
    Ο ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΜΑΓΚΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΟ ΤΟΥ.
    ΑΣ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΓΚΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o proedros tis apsalou den einai kalo sinergasimos!!! olata xerei aftos, exei ena ifaki........katse kala!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ Ο ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)