Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Στην Κρύα Βρύση πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Ιανουαρίου της Ν.Ο.Δ.Ε.



   Στα πλαίσια των κυκλικών συνεδριάσεων στην έδρα του κάθε πρώην καποδιστριακού δήμου, όπως αποφασίστηκε από το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της Ν.Ο.Δ.Ε., την περασμένη Δευτέρα η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο της Κρύας Βρύσης, παρουσία του νέου τομεάρχη Πέλλας Βαγγέλη Μετίσογλου και του περιφερειάρχη Τράντη Χρήστου.

    Στην συνεδρίαση παραβρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κρύας Βρύσης. Η συζήτηση ξεκίνησε από τις αλλαγές των προσώπων στην οργανωτική δομή του κόμματος, στις οποίες προχώρησε ο αρχηγός της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς σημειώνοντας ο Πρόεδρος ότι τέσσερα κομματικά στελέχη του νομού μας έχουν καίριες θέσεις στο κόμμα, εκφράζοντας την ικανοποίηση του, με κορυφαία θέση αυτή του βουλευτή μας Γιώργου Καρασμάνη, ο οποίος ανέλαβε επικεφαλής της Γραμματείας Αγροτικού τομέα και τον οποίο συνεχάρη τηλεφωνικά. Σε άλλες θέσεις, παραμένει ο Φώτος Νίκος ως αναπληρωτής στην Γραμματεία Οργανωτικού, υπεύθυνος για την Βόρεια Ελλάδα, ο Σταμενίτης Διονύσης ανέλαβε αναπληρωτής του τομέα πολιτικής ευθύνης Δημοσίων Έργων, και ο Αντιδήμαρχος Έδεσσας Μουράτογλου Γιάννης μέλος (ως εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ) στην Εκτελεστική Επιτροπή  Δημοτικής Αυτοδιοίκησης, της Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης      Στην συνέχεια συζητήθηκε η επικείμενη διοργάνωση του ετήσιου χορού που θα κάνει η Ν.Ο.Δ.Ε. στις 25 Φεβρουαρίου σε κοσμικό κέντρο της Σκύδρας. Αναμένεται η ανακοίνωση του κομματικού στελέχους, το οποίο θα είναι ένα από τα πρωτοκλασάτα, που θα πραγματοποιήσει και τη καθιερωμένη ομιλία.
    Στο τέλος της συνεδρίασης πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας το φλουρί της οποίας έτυχε ο Πρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε. Αργυρός Νίκος, συνοδευόμενος από τις ευχές όλων των παρευρισκόμενων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)