Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Ο Γιάννης Μπρατάκος στη θέση του Γρηγόρη Δημητριάδη στο Μαξίμου

Ο Γιάννης Μπρατάκος στη θέση του Γρηγόρη Δημητριάδη στο Μαξίμου

 

 

O Γιάννης Μπρατάκος ήταν Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος του ΕΒΕΑ.

Νέος Γενικός Γραμματέας του πρωθυπουργού είναι ο Γιάννης Μπρατάκος ο οποίος αντικαθιστά τον Γρηγόρη Δημητριάδη μετά την παραίτηση του τελευταίου όπως έγραψε το dikastiko.gr

O Γιάννης Μπρατάκος ήταν Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος του ΕΒΕΑ. Ο κ. Μπρατάκος παραιτήθηκε από τη θέση του Προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Ποιος είναι ο Γιάννης Μπρατάκος

Ο νέος Γενικός Γραμματέας του πρωθυπουργού είναι Γιάννης Μπρατάκος, ο οποίος από τον Ιούλιο του 2019 είναι Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ εξελέγη πρόεδρος του ΕΒΕΑ τον Σεπτέμβριο του 2021, μετά τον ξαφνικό θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου.

«Παραίτηση για το κλίμα τοξικότητας, όχι για το Predator» -Οι εξηγήσεις μετά την παραίτηση-βόμβα του Γρηγόρη Δημητριάδη Ο Γιάννης Μπρατάκος σπούδασε Παραγωγή & Διοίκηση και έκανε μεταπτυχιακά στην Πολιτική Οικονομία στο London School of Economics & Political Science. Είναι Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτικό μέλος της εταιρίας Πληροφορικής DD SYNERGY από το 1999 ενώ δραστηριοποιείται στο χώρο της Πληροφορικής και ειδικά στις υπηρεσίες για το λογισμικό SAP από το 1995.

Τον Δεκέμβριο του 2017 εξελέγη Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ αναλαμβάνοντας τα θέματα καινοτομίας, νέων τεχνολογιών, νεοφυών επιχειρήσεων, επενδύσεων και γενικά το οικοσύστημα ελληνικής νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Πηγή: dikastiko.gr

Διετέλεσε μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Εταιρίας Ανάπτυξης & Προόδου (ΕΤΑΠ) του ΕΒΕΑ, μέλος της Επιτροπής παρακολούθησης του Εθνικού Προγράμματος Μεταρρυθμίσεων για την επίτευξη των στόχων της αναθεωρημένης Στρατηγικής της Λισσαβόνας και εκπρόσωπος του ΕΒΕΑ στην Επιτροπή Πληροφορικής & Επικοινωνίας Νέων Τεχνολογιών της EUROCOMMERCE.

Τον Ιανουάριο του 2019, με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ανέλαβε τη Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων του κόμματος, με αρμοδιότητες την επεξεργασία και αξιολόγηση προτάσεων και θέσεων για την επιχειρηματικότητα, την οικονομία και την ανάπτυξη, την ανάληψη πρωτοβουλιών για λύσεις στα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τη δημιουργία κοινωνικής προστιθέμενης αξίας μέσα από τη διαρκή και αμφίδρομη επικοινωνία με τις υγιείς παραγωγικές τάξεις.

 

1 σχόλιο:

  1. Γιος του΄Άγγελου Μπρατάκου. Άλλο ένα κομματόσκυλο που θα ξεκοκαλίσει κρατικό χρήμα στην υγεία των κορόιδων για να κάνει τις βρομοδουλειές που άφησε στη μέση ο ανιψιός.
    Με αυτή τη φάτσα καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται,
    Αχααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)