Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Δ.Κούβελας: «Τα εμβόλια βγήκαν τώρα στην αγορά γιατί μετά δεν θα μπορούν να πουληθούν - Και τα άλλα έχουν παρενέργειες»!

Δ.Κούβελας: «Τα εμβόλια βγήκαν τώρα στην αγορά γιατί μετά δεν θα μπορούν να πουληθούν - Και τα άλλα έχουν παρενέργειες»!

 

Αποκαλυπτικός ήταν γι' ακόμα μία φορά ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, καθώς αναφέρεται στις παρενέργειες των εμβολίων, αλλά και στα μονοκλωνικά αντισώματα. 

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας επανέλαβε τη θέση του ότι το φάρμακο κατά του κορωνοϊού είναι τα μονόκλωνα εξουδετερωτικά αντισώματα τα οποία όπως ανέφερε από τον περασμένο Νοέμβριο έχουν έγκριση στις ΗΠΑ αλλά και από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων.

«Τα αντισώματα είναι φάρμακο και εδώ και και δεκαπέντε ημέρες έχουν πάρει άδεια και από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων. Πρέπει να τα πάρουμε» ανέφερε μιλώντας στο Sputnik και υποστήριξε ότι ως χώρα θα πρέπει να τα προμηθευτούμε.

Ερωτώμενος για τις σοβαρές παρενέργειες που καταγράφονται για το εμβόλιο της AstraZeneca είπε με νόημα ότι «όλοι είχαν φαγωθεί ότι θέλουν κατεπειγόντως εμβόλια γιατί υπάρχει ανάγκη. Το ότι θα έπρεπε τα εμβόλια αυτά να μην έχουν παρενέργειες και να δουλεύουν δεν το σκεφτόταν κανένας;»

«Αυτά είναι λοιπόν είναι τα αποτελέσματα της υπερεπιτάχυνσης. Τα εμβόλια αυτά πρέπει να ξέρετε ότι η κλινική τους μελέτη ολοκληρώνεται τέλος του 2023. Τι έτος έχουμε τώρα; Αρχές του 2021. Γιατί είναι στην αγορά τα εμβόλια; Γιατί μετά το 2022 δεν θα υπάρχει η πανδημία άρα δεν θα μπορούμε να τα πουλήσουμε» είπε και πρόσθεσε ότι οι πανδημίες «πάντα κρατούν ένα χρονικό διάστημα, δεν κρατούν ισοβίως. Αλλιώς θα πεθαίναμε ακόμα από ισπανική γρίπη».

Εκτός όμως από τις παρενέργειες του εμβολίου της AstraZeneca ο κ. Κούβελας τόνισε ότι παρενέργειες έχουν και τα άλλα εμβόλια. «Και τα άλλα έχουν ανάλογες ανεπιθύμητες παρενέργειες, διαφορετικές αλλά ανεπιθύμητες παρενέργειες και θανάτους» θυμίζοντας τους θανάτους 28 υπερήλικων στη Νορβηγία που είχαν εμβολιαστεί με εμβόλιο της Pfizer.

Πηγή: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)