Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Μητσοτάκης: Στη μία τραγωδία μετρούσαμε στρέμματα και στην άλλη μετρούσαμε φέρετρα

Μητσοτάκης: Στη μία τραγωδία μετρούσαμε στρέμματα και στην άλλη μετρούσαμε φέρετρα

 
 
 
Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για την δευτερολογία του για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Βουλή υπενθυμίζοντας την τραγωδία στο Μάτι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Είσασταν αποφασισμένος να πυροβολείτε επί 45 λεπτά. Με μεγάλη ευκολία επιλέγετε να διαστρεβλώνετε θέματα».

«Δεν μετριέμαι μ’ εσάς. Θα έπεφτα πολύ χαμηλά. Βάλαμε τον πήχυ ψηλά και φέτος το καλοκαίρι είχαμε προετοιμαστεί καλύτερα», είπε ακόμα. «Στο ζήτημα της προστασίας του περιβάλλοντος περάσαμε κάτω από τον πήχη που βάλαμε εμείς», είπε.

Αναφερόμενος σε όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας ότι θα στείλει ο ελληνικός λαός το 112 στην κυβέρνηση για να την εκκενώσει από την εξουσία είπε: «Κατηγορείτε εμένα για έλλειψη ενσυναίσθησης λέγοντας ότι δεν μπορώ να νιώσω τον πόνο και την αγωνία των άλλων». Ο πρωθυπουργός διάβασε τα όσα έγραψε μια γυναίκα στα social media που έχασε δικούς της στο Μάτι λέγοντας: «Σας ασκήσαμε κριτική σας την ασκήσαμε για 2 θέματα. Την παντελή σας αδυναμία να εκκενώσετε τον κόσμο από το Μάτι αλλά και για το άθλιο σόου που στήσατε εκείνο το βράδυ ενώ γνωρίζατε ότι υπήρχαν νεκροί. Ποτέ δεν ζητήσατε συγγνώμη. Μακάρι για να κλείσει αυτή η πληγή να έχετε το θάρρος να το κάνετε σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)