Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

«Μπουρλότο» στο εμβολιαστικό πρόγραμμα βάζει ο Α.Μπουρλά: «Πιθανή μια μετάλλαξη ανθεκτική στα εμβόλια -Ετοιμάζουμε νέα»

«Μπουρλότο» στο εμβολιαστικό πρόγραμμα βάζει ο Α.Μπουρλά: «Πιθανή μια μετάλλαξη ανθεκτική στα εμβόλια -Ετοιμάζουμε νέα»

«Μπουρλότο» στο εμβολιαστικό πρόγραμμα έβαλε ο CEO της Pfizer Αλμπέρτ Μπουρλά, ο οποίος ξαφνικά δήλωσε πως είναι αρκετά πιθανό να εμφανιστεί μια παραλλαγή του κορωνοϊού, η οποία θα είναι «ανθεκτική» στα εμβόλια.

«Κάθε φορά που εμφανίζεται μια παραλλαγή παγκοσμίως, οι επιστήμονές μας εξετάζουν προσεκτικά την επικινδυνότητά της και ερευνούν για να δουν, αν αυτή η παραλλαγή μπορεί να ξεφύγει από την προστασία του εμβολίου μας», δήλωσε ο Μπουρλά.

«Δεν έχουμε εντοπίσει κάποια ακόμα. Ωστόσο, πιστεύουμε πως είναι πιθανό μια μέρα θα εμφανιστεί μία (ανθεκτική παραλλαγή στο εμβόλιο) Γι΄ αυτό έχουμε έτοιμες διαδικασίες για νέο εμβόλιο», πρόσθεσε. 

 

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η Pfizer ετοιμάζει ήδη νέο εμβόλιο, καθώς παραδέχεται πως τα υπάρχοντα εμβόλια είναι ανεπαρκή! Πράγματι, βλέπουμε πως τα εμβόλια της Pfizer (και των άλλων εταιριών) δεν είναι τόσο αποδοτικά απέναντι στη μετάλλαξη Δέλτα. Γιατί μπορεί ο Α.Μπουρλά μπορεί να μιλάει για μια πιθανή μετάλλαξη στο μέλλον, όμως είμαστε βέβαιοι πως τα αποτελέσματα των ερευνών τα μελετούν οι επιστήμονες της εταιρίας και καταλαβαίνουν πως ήδη υπάρχουν μεταλλάξεις τις οποίες δεν πιάνει απολύτως το εμβόλιο της Pfizer. 

Και εδώ τίθεται εκ νέου το ερώτημα. Με αυτά τα εμβόλια η κυβέρνηση επιβάλει υποχρεωτικούς (άμεσα ή έμμεσα) εμβολιασμούς; Οι 6 εκατ. Έλληνες που έχουν εμβολιαστεί μέχρι σήμερα δηλαδή εμβολιάστηκαν με κάτι που σε λίγους μήνες μπορεί να είναι άχρηστο; 

Και κυρίως αυτό που παραδέχεται ο Α.Μπουρλά είναι ότι είναι αδύνατον να κτιστεί το τείχος ανοσίας, το οποίο επικαλείται διαρκώς η κυβέρνηση για να επιβάλει μέτρα προς τους ανεμβολίαστους. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, μας προκαλεί απορία το γιατί ο Α.Μπουρλά έκανε αυτές τις δηλώσεις τώρα. 

Πηγή: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)