Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Βελόπουλος: Μας είπατε ότι τα φτιάξατε όλα καλά, γιατί κάηκε η Ελλάδα;

Βελόπουλος: Μας είπατε ότι τα φτιάξατε όλα καλά, γιατί κάηκε η Ελλάδα;

 
 
 
«Ζωή στα καμένα δεν θα υπάρχει για τα επόμενα 10 χρόνια» είπε από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Κάηκε το μέλλον περιοχών της χώρας» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, στην ομιλία του κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τις καταστροφικές πυρκαγιές.

«Κάνατε ένα λάθος όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, γιατί είναι χρέος τιμής για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Πρέπει όλη η Βουλή και οι πολιτικοί αρχηγοί να ευχαριστήσουν όλες τις χώρες που βοήθησαν στις δύσκολες ώρες που πέρασε η Ελλάδα» ανέφερε αρχικά ο κ. Βελόπουλος.

Απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό, είπε επίσης: «Μας είπατε ότι φταίει κλιματική αλλαγή, ο καύσωνας. Ότι τα φτιάξατε όλα καλά. Τότε γιατί κάηκε η Ελλάδα;». «Σας λένε ψέματα οι σύμβουλοί σας και αυτό με ενοχλεί ως άνθρωπο» σημείωσε.

«Είπατε ότι πετούσαν 74 πτητικά μέσα. Από τα 9 καναντέρ πετούσαν τα 4. Από τα 25 Σινούκ πετούσαν τα 4. Ή σας κρύβουν την αλήθεια οι σύμβουλοί σας, ή δεν λέτε την αλήθεια κύριε Μητσοτάκη» υπογράμμισε ο κ. Βελόπουλος και συμπλήρωσε: «Τα πτητικά μέσα πρέπει να χρησιμοποιούνται τα πρώτα δέκα λεπτά. Αν αρπάξει η φωτιά, ζήτω που καήκαμε».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Κάνατε ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση. Ακούσατε την πρότασή μας για έναν ενιαίο φορέα που θα έχει τον έλεγχο και την επιστασία. Αποφάσισε σωστά η ΝΔ γιατί άκουσε εμάς. Πρέπει να ακούτε. Δεν ισχύει το κάλλιο αργά παρά ποτέ»

«Ζωή στα καμένα δεν θα υπάρχει για τα επόμενα 10 χρόνια» επισήμανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. 

Πηγή:ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)