Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Ισοπαλία 1-1 ο Απ.Πόντου με Αλμωπό Αριδαίας


Ισοπαλία με 1-1 ο Απ.Πόντου με Αλμωπό Αριδαίας

Ο Απόλλων Πόντου ήρθε ισόπαλος με τον Αλμωπό Αριδαίας με 1-1, με τους γηπεδούχους να ανεβαίνουν στους 17 πόντους (11η θέση), ενώ οι φιλοξενούμενοι πήγαν στους 22 πόντους (9η θέση).

Ισορροπημένο το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν ρυθμούς και να απειλούν με τον Αμαραντίδη, ο οποίος στο 45+2', έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Ο Αλμωπός Αριδαίας έπαιξε επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε ευκαιρίες και ανέβασε ρυθμό, με αποτέλεσμα να φτάσει στο 1-1. Ο Χρήστος Ρόβας στο 86' αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει νωρίτερα ο Γιουκούδης, πήρε όμως το ριμπάουντ και με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-1.

Συνθέσεις:

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Πάτι, Σουντουρά, Καλαϊτζίδης, Ρούνει, Ενομό, Παπαϊωάννου, Λουφάκης (46' Φράγκος, 84' Ιντζίδης), Καλογέρης, Αμαραντίδης, Εσούμα.

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Παϊτέρης, Γιαλαμούδης (67' Πρίκας), Ζαχαρός (65' Ρίβας), Κέρθι (46' Γιουκούδης), Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου (Μπακούτσης 85'), Πέττας, Ρόβας, Σέχου, Κολλαράς, Αδαμίδης (46' Παρασκευάς).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)