Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Στον τελικό του κυπέλλου το Νησί


 Στο γηπεδο του Άγρα  «ναυάγησε» η Θύελλα Σαρακηνών , δίνοντας στο Νησί να πάρει το ένα εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας.

 

Αποφασισμένος  και ψυχωμένος Άρης Νησίου επικράτησε με σκορ 1-0 και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελικό κυπέλλου.Το παιχνίδι  έγινε σε κακό αγωνιστικό χώρο, είχε λίγες  φάσεις μπροστά στις δύο εστίες .

Οι φιλοξενούμενοι ήταν κάπως καλύτεροι στο πρώτο μέρος και είχαν την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ στο 27’ όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γεωργίου. Ανέλαβε να το εκτελέσει ο  'ιδιος , αλλά  ο  τερματοφύλακα Παπαγεωργίου απέκρουσε.

 

 

Στο β΄ημίχρονο ,στο 63’ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ, όταν ο Σφέτκος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και αυτό το  γκολ ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους ,
που κράτησαν το  αποτέλεσμα με νύχια και με δόντια, μέχρι το τέλος.

 

Διαιτητές : Γιουματζίδης, Δέλλιος, Ταγκαλίδης.

 

Οι συνθέσεις:

 

Άρης Νησίου (Πέτρος Πεχλιβάνης):

Παπαγεωργίου, Καραογλάνης, Κάρτας, (90’ Γρηγοριάδης), Μπέσιος, Πρεβαρτιτσάνης, Δούμος, Τσίκος, (90’ Σοσάρι), Σφέτκος, Αναστασιάδης, (86’ Χούμαλης), Καραδήμος, Καραουλάνης, (70’ Γκίνης).

 

 

Θύελλα Σαρακηνών (Λεωνίδας Μπίλης):

Φιρινίδης, Ουζούνης, (58’ Ιωάννου), Μαντζανάς, Πούπης, Λαμπίρης, Τζαφάρι, (46’ Ντόγκαρης), Γεωργίου, Ευθυμιάδης, (46’ Τσόρμπας), Γκέσιος, Μουρίκι, (27’ Μούλας), Τσολακίδης.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)