Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Για Τετάρτη 16/2:

 Σάκης Αρναούτογλου: Δέσμες βροχής, αλλά ζέστη την Παρασκευή - Οι περιοχές

Συννεφιές και βροχές στα ΒΔ της χώρας θα έχουμε από το
πρωί της Τετάρτης, ενώ σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου η Τετάρτη θα ξεκινήσει στα ΒΔ της χώρας με βροχές ή και καταιγίδες και πιο τοπικές θα γίνουν στην Ήπειρο και δεν αποκλείεται να έχουμε φαινόμενα ακόμη και στα δυτικά της Μακεδονίας. Στα Πιέρια θα έχουμε επίσης συννεφιά και αραιή συννεφιά στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Από το μεσημέρι και μετά στη δυτική και ΒΔ χώρα θα έχουμε επιδείνωση των φαινομένων και θέλει κάποια προσοχή. Στην υπόλοιπη Ελλάδα όπως στην Εύβοια και στις Σποράδες δεν θα έχουμε κάποια φαινόμενα, ενώ στα νησιά του ανατολικού και ΝΑ Αιγαίου θα έχουμε αραιή συννεφιά.

Το βράδυ οι βροχές θα κινηθούν προς τα ΝΑ της χώρας και θα έχουμε κάποιες καταιγίδες και από την Στερεά και ανατολικότερα θα έχουμε έντονη συννεφιά χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.

Στην Αττική θα έχουμε αραιές συννεφιές και στους ορεινούς όγκους θα έχουμε κάποιες βροχές. Αργά τη νύχτα αναμένεται να βρέξει στην Αττική και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε επίσης συννεφιά και δεν αποκλείεται γρήγορα να έχουμε τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία από 5 έως 13 βαθμούς.

Την Πέμπτη θα έχουμε τοπικά φαινόμενα στη κεντρική Μακεδονία και στη Θεσσαλία και στη Στερεά αλλά και στην Αττική και τα φαινόμενα θα μετακινηθούν προς τα ανατολικά.

Την Παρασκευή θα έχουμε καλό καιρό και αρκετή ζέστη στην κεντρική και τη νότια Ελλάδα.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)