Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός στην περιοχή μας για την Τρίτη πρώτη της Άνοιξης με χιονοπτώσεις

 

ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ

Πάει πίσω η Άνοιξη με τον καιρό την Τρίτη να είναι «αγριεμένος» και να σημειώ
νονται χιονοπτώσεις ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, άστατο καιρό θα έχουμε την Τρίτη στη βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ήπειρο, στην κεντρική και δυτική Μακεδονία χιονοπτώσεις, αλλά και στη Θεσσαλία θα υπάρξουν βροχές και χιόνια.

Μετά το μεσημέρι ο καιρός δεν θα αλλάξει και οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν στις περιοχές όπου θα πέσει το πρωί χιόνι. Ωστόσο, οι χιονοπτώσεις θα κατέβουν νοτιότερα όπως στη Θεσσαλία σε ακόμη χαμηλότερα υψόμετρα, ενώ το βράδυ και πάλι θα παραταθούν τα χιόνια. Επίσης στη βόρεια Πελοπόννησο δεν αποκλείονται χιονοπτώσεις κατά τις βραδινές ώρες. Σάκης Αρναούτογλου: Χιόνια ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα

Χιόνια και στη Θεσσαλονίκη

Στην Αττική την Τρίτη θα έχουμε συννεφιά κατά διαστήματα αυξημένη και στα δυτικά δεν αποκλείεται να βρέξει ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα έχουμε κάποιες ψιχάλες. Η θερμοκρασία από 7 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε από το βράδυ της Τρίτης χιονόνερο και πυκνές χιονοπτώσεις από την ορεινή Χαλκιδική και στην υπόλοιπη κεντρική Μακεδονία. Στην πόλη της Θεσσαλονίκης αναμένονται επίσης χιονοπτώσεις και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 5 βαθμούς.

Την Τετάρτη το σύστημα θα κινηθεί προς τα νότια - νοτιοανατολικά με χιονοπτώσεις σε Θεσσαλία, Στερεά και Πελοπόννησο.

Την Πέμπτη ο καιρός θα φτιάξει θα είναι καλός με ενίσχυση βοριάδων.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)