Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Προφίλ υποψήφιων τοπικών Περιφερειακών Συμβούλων συνδυασμού «Μέτωπο Ανάπτυξης»

Προφίλ υποψήφιων τοπικών Περιφερειακών Συμβούλων
συνδυασμού «Μέτωπο Ανάπτυξης»
            Βερυκούκης Νικόλαος
Κατάγεται από τον Άγιο Αθανάσιο του Δήμου Βεγορίτιδας. Ζει και εργάζεται στην Έδεσσα, παντρεμένος με την καθηγήτρια ξένων γλωσσών Θ. Λουσιώτη.  Γεωπόνος και Αντινομάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης. Ασχολείται με το αγροτικό συνδικαλιστικό κίνημα και τις ομάδες παραγωγών, τη βελτίωση της ποιότητας στις καλλιέργειες, την εισαγωγή νέων καλλιεργητικών μεθόδων και φυτικών ποικιλιών καθώς, επίσης, και με Ευρωπαϊκά Προγράμματα.
            Γρηγοριάδης Ιωσήφ
Γεννήθηκε και ζει στην Αγροσυκιά Πέλλας. Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει αναπτύξει σημαντική πολιτική και συνδικαλιστική δράση από τα φοιτητικά του χρόνια στην Ιταλία. Ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 1990, με την ιδιότητα του υποψηφίου Προέδρου Κοινότητας Αγροσυκιάς και Δημάρχου Πέλλας.

            Κεχαγιάς Σωτήρης
Κατάγεται από τα Γιαννιτσά. Αντινομάρχης Πέλλας. Υπάλληλος του τοπικού καταστήματος ΙΚΑ στα Γιαννιτσά. Εκλεγμένο μέλος της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας (ΕΝΑΕ). Παντρεμένος με την επιχειρηματία Μαρία Αϊβαζίδου. Υποψήφιος βουλευτής Νομού Πέλλας, με το ΠΑΣΟΚ, στις βουλευτικές εκλογές του 2009.
            Κιόρτση-Χατζίδου Ευαγγελία
Γεννήθηκε στο Παλαίφυτο Γιαννιτσών. Ζει και εργάζεται στην Έδεσσα ως Προϊσταμένη του τοπικού Παραρτήματος ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ-ΤΑΕ-ΤΣΑ). Παντρεμένη με τον Βασίλη Κιόρτση. Ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως υποψήφια Νομαρχιακή Σύμβουλος από το 2005.
            Μπογδάνης Μιχάλης
Κατάγεται από την Αριδαία, όπου ζει και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Διετέλεσε Αντινομάρχης Πολεοδομίας-Περιβάλλοντος και σήμερα είναι Αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου. Έχει διατελέσει επίσης Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας και μέλος διοικητικού συμβουλίου αθλητικών συλλόγων. Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ασχολείται ενεργά, ως υποψήφιος, από το 1998.
            Παυλίδης Χαράλαμπος
Γεννήθηκε στο Μεγαπλάτανο Αλμωπίας. Καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με μεταπτυχιακό στην ανοικτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Ζει και εργάζεται στην Αριδαία και Έδεσσα. Αντινομάρχης Πολιτισμού-Αθλητισμού. Πρώην ποδοσφαιριστής του Εδεσσαϊκού, με πλούσια συνδικαλιστική δράση.
            Τρυψιάνης Ιωάννης
Γεννήθηκε και δραστηριοποιείται στην Έδεσσα ως Προϊστάμενος του ΤΟΕΒ Εδεσσαίου. Παντρεμένος με την Σουλτάνα Σιπάκη. Διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος και Αντινομάρχης Ανάπτυξης. Διαιτητής ποδοσφαίρου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Διαιτητών Πέλλας.  
            Τσαλταφερίδης Απόστολος
Δήμαρχος Πέλλας. Έχει ασχοληθεί ενεργά με τον συνδικαλισμό και με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ασκεί το επάγγελμα του επιχειρηματία στον κλάδο Αυτοκινήτου, με κάθετη μονάδα αντιπροσωπίας αλλά και επίσημος έμπορος-επισκευαστής αυτοκινήτων HYUNDAI και ΚΑΙ. Πρόεδρος Σωματείου Εμπόρων Αυτοκινήτων-Φορτηγών, καινούριων και μεταχειρισμένων Νομού Πέλλας.
            Φαντίδου Βασιλική
Ζει και δραστηριοποιείται κοινωνικά στην Σκύδρα. Πολιτική επιστήμονας και εργαζόμενη σε ιδιωτική εταιρία Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Δραστήριο μέλος Μη Κυβερνητικών Οργανισμών, με σημαντική δράση στα πολιτιστικά δρώμενα του Νομού Πέλλας.

2 σχόλια:

  1. ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ? ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σας.
    Το σχόλιο μου αφορά τα λουτρά Ποζαρ,
    Η διαδικασία για να κάνουμε ένα λουτρό ήταν τόσο μεγάλη και χρονοβόρα.
    Τηλεφώνησα την Πέμπτη 24/3 για να κλείσω ένα πρωινό λουτρό την Παρασκευή 25/3, η απάντηση ήταν τηλεφωνήστε μας αύριο το πρωί. Την επόμενη λοιπόν το πρωί 07:00 άρχισα να τηλεφωνώ, έκανα 40 κλήσεις για να μπορέσω να κλείσω ένα λουτρό στις 11:00.
    Ήμουν εκεί στις 10:45 και οι τρεις κοπέλες που ήταν στο γκισέ δεν έβρισκαν το όνομα μου. Τελικά κάναμε ένα λουτρό χαριστικά όπως μας είπαν.

    Ζήτησα να κλείσουμε ακόμα ένα βραδινό λουτρό (λουτρό με καταρράκτη λόγω αυχενικού προβλήματος).Μου είπαν ότι δεν είχε διαθέσιμο για πριν τις 12:00 (μεσάνυκτα) και κλείσαμε για τις 12:00. Όταν ηρθαμε το βράδυ 11:45 στα λουτρά βρήκαμε μέσα στο χώρο υποδοχής έναν καπνίζοντα ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ ο οποίος έκανε τον ρεσεψιονιστα. Μου έδωσαν λουτρό χωρίς καταρράκτη και μου είπαν και άμα θέλω.
    Όλα τα παραπάνω συνέβησαν σε μια μέρα και αντί να χαλαρώσουμε φύγαμε με έναν μεγάλο εκνευρισμό.

    Σας παρακαλώ δείτε το θέμα και αν θέλετε απαντήστε μου. Έχω έλθει πολλές φορές και θέλω να ξανάρχομαι αλλά με άλλες προϋποθέσεις.

    Ευχαριστώ Ι. Καμπουρουδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)