Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

TEST CRASH ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

ΚΡΙΣΙΜΗ θεωρείται η συνεδρίαση της Δευτέρας για την  πλειοψηφία του Δήμου Αλμωπίας.
Εκκρεμεί από τη προηγούμενη συνεδρίαση η λήψη απόφασης επί των προτάσεων του Συμπαραστάτη του Δημότη ,αν θα παραπεμφθούν  για  περεταίρω διερεύνηση  στον εισαγγελέα ,οι υποθέσεις  για τις οποίες υπάρχουν ενδείξεις ατασθαλιών.Στην Ημερήσια διάταξη είναι και τα οικονομικά των Λουτρών της τελευταίας διετίας.
Το Συμβούλιο πρέπει να αποφασίσει αν θα απαλλάξει την τότε Διοίκηση ή όχι των ευθυνών  της.
Το δύσκολο θεωρείται  το θέμα των προτάσεων του Συμπαραστάτη του Δημότη ,καθώς υπάρχουν απόψεις ότι για  αρκετά από τα ζητήματα που τίθενται , σύμβουλοι φέρονται να έχουν την άποψη ότι ανοίγει  ένας ατέλειωτος κύκλος ¨μπλεξιμάτων ,χωρίς ουσιαστικό λόγο και με αμφίβολα αποτελέσματα.Δεν αποκλείεται πάντως να αναβληθεί ξανά η λήψη απόφασης.

8 σχόλια:

  1. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ. ΠΗΡΕΣ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ? ΞΕΣΗΚΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ?
    ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.
    ΑΛΙΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ "ΜΠΑΣΤΑΚΑΣ" ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΖΕΡΖΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΛΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΛΑΪΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ[οι πιο πολλοι αποφητοι δημοτικου] ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ. ΟΡΕ ΓΕΛΙΑ.... ΟΡΕ ΚΑΘΑΡΣΗ....ΖΕΡΖΗ ΠΕΣ ΗΜΑΡΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΣ ΜΕΣΑ "Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΠΕΣ "ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ" ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΕΡΖΗ, ΠΟΙΟΣ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ; Ο ΑΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ "Η Ο "ΝΤΑΛΙΚΙΕΡΗΣ"; ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗΣ ΖΕΡΖΗΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ25 Ιουνίου 2011 στις 8:28 π.μ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ- ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟ ΠΗΡΑΝ ΣΒΑΡΝΑ ΤΟΝ ΖΕΡΖΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΠΑΣΟΗ.
    ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΓΕΛΙΟΤΗΤΕΣ.
    ΟΙ ΑΛΜΩΠΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΙΖΕΡΙΑ,
    ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    ΠΑΣΟΗ ΚΑΝΕ ΠΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΤΟ ΚΟΥΠΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Κ .ΑΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ Τ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΥΠΕΡΕΤΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ ΜΕ ΕΡΓΟ Α Μ Ε Π Τ Ο Σ ΧΩΡΙΣ ΡΕΜΒΑΣΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑΙ Κ. ΑΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΡΑΨΑΤΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟΣΥΡΘΙΚΑΤΕ ΣΑΣ ΤΙΜΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ Κ.ΚΛΕΙΣΟΥΡΗ ΕΠΕΙΔΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ 12¨22μμ
    ΕΠΙ ΑΓΙΑΝΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ. Η ΑΡΙΔΑΙΑ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΟ.
    ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ. ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΟΤΙ ΟΛΑ
    ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΜΕ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΥΟΝΤΑΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΝ.Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΣΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ.ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ.ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΥΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΑΥΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ.
    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)