Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ





Πραγματοποιήθηκε η μετεγκατάστασή του  νηπιαγωγείου Πολυκάρπης από το παλιό κτίριο που παρουσίαζε σοβαρές δυσλειτουργίες, όπως για παράδειγμα με τη σκεπή που είχε υποστεί σημαντικές φθορές λόγω παλαιότητας, στον χώρο που παλιότερα στεγαζόταν ο Παιδικός Σταθμός του χωριού.


Μετά από αίτημα που κατέθεσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ο Δήμος Αλμωπίας έδωσε άμεση λύση μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από το Καλοκαίρι και τη Τρίτη πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός στο νέο χώρο όπου υλοποιήθηκαν κάποιες σημαντικές παρεμβάσεις συντήρησης και ελαιοχρωματισμού και έχει όλες τις προδιαγραφές για τα παιδιά που φιλοξενεί.

Σε  αυτή την προσπάθεια σημαντική ήταν η συμβολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, του οποίου τα μέλη προσέφεραν εθελοντικά βοηθώντας το έργο του Δήμου Αλμωπίας και της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κατά τη μετακόμιση. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πέτρος Κιουλτζόπουλος ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή που στάθηκε ανταποκρίθηκε άμεσα και αποτελεσματικά σε αυτό το αίτημα και τόνισε ότι υπάρχει μία άψογη συνεργασία.

Ο Ιερέας του χωριού Πατέρας Κωνσταντίνος με τη σειρά του, αφού έδωσε τις ευλογίες του, τόνισε ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή βρίσκεται δίπλα στο χωριό της Πολυκάρπης και ανταποκρίνεται σε κάθε αίτημα της τοπικής κοινωνίας, ενώ παράλληλα συνεχάρη τους γονείς και τη δασκάλα για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)