Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Νίκησε τους Σαρακηνούς


   



ΣΤΟΥΣ ΟΚΤΩ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Η ΣΩΣΑΝΔΡΑ



Την πρόκριση στους 8 του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας  πήρε  ο Ακρίτας Σωσάνδρας,  νικώντας στην παράταση με σκορ 2 - 1 την  Θύελλα Σαρακηνών   (1 - 1 η κανονική διάρκεια)   .
Το  παιχνίδι έγινε σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχούς βροχής.

Οι Σαρακηνοί προηγήθηκαν  στο 15΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κυζιρίδη ο Πετρούσης με κεφαλιά έκανε το 0 - 1 ..
Σχεδόν αμέσως , στο 17΄ Παρτσανάκης έκανε  σέντρα  και ο Ιωαννίδης με σουτ  έκανε το 1 - 1 .

Στο δεύτερο ημίχρονο  οι Σαρακηνοί είχαν την πρωτοβουλία  έχασαν ευκαιρίες, με τους Γκέσιο, Γ. Ουζούνη και Κυζιρίδη .
Στο  80  η Σωσανδρα  έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Ντόγκαρης πέρασε τον τερματοφύλακα Φιρινίδη, η μπάλα όμως κόλλησε στα νερά και δεν μπόρεσε να γίνει το γκολ. Στο 88’  ακυρώθηκε ως οφσάιτ γκολ του Γκέσιου και έτσι το 1 - 1 έμεινε έως το τέλος και το ματς πήγε  στην παράταση.

Οι  Σαρακηνοί με γεμίσματα προσπαθούσαν να δημιουργήσουν  κάτι  χωρίς αποτέλεσμα  . Στο 104΄από λάθος της άμυνας, ο Ντόγκαρης   με σουτ έγραψε το 2 - 1 .
Διαιτητής   Σιδηρόπουλους  με βοηθούς τους Κεσίσογλου και Κουπαράνη.
Η κλήρωση για την  επόμενη φάση των οκτω γίνεται την Παρασκευή . Σην κληρωτίδα μαπινουν . Σωσάνδρα, Αλμωπός , Α.Σ. Γιαννιτσά , Εδεσσαϊκός , Νησί Γαλατάδες, Συαυροδρόμι  και Εθνικός Γιαννιτσών  στις 13.00 στα γραφεία της ΕΠΣ. Γηπεδούχοι είναι οι ομάδες κατώτερης κατηγορίας , ενώ σε περίπτωση ίδιας κατηγορίας ισχύει η κλήρωση . Οι αγώνες είναι νιο-άουτ

1 σχόλιο:

  1. Τέτοιες εμφανίσεις γράφουν ιστορία.Συγχαρητηρια στους παίκτες,στην τεχνική ηγεσία,στη διοίκηση και στους ηρωικούς φιλαθλους,τον δωδέκατο παίκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)