Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Εισιτήρια χωρίς αναγραφή αντιτίμου στα Λουτρά Πόζαρ



Μεγάλες  διαστάσεις ‘έχει αρχίσει να παίρνει η καταγγελία που έκανε σε συνέντευξή του    στο  ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ ο Γιάννης Στεφανίδης (Ζαβιόν)  ότι στα Λουτρά ΠΌΖΑΡ ,
πριν κλείσουν  λόγω κορωνοϊού  ,κυκλοφορούσαν εισιτήρια λουτροθεραπείας χωρίς  να αναγράφεται τιμή σε αυτά. Μάλιστα υποστήριξε  ότι  έχει και αυτός στην κατοχή του  τέτοιο εισιτήριο, ενώ το γνωστοποίησε και σε συνεργάτιδα του Δημάρχου ο οποίος  είναι και πρόεδρος της επιχείρησης. .
Το θέμα είναι πολύ  σοβαρό , διότι για την εκτύπωση  και στην συνέχεια την διάθεση  των εισιτηρίων   ακολουθείται ειδική διαδικασία .   Παρά την σοβαρότητα της καταγγελίας , δεν υπάρχει ακόμα καμία απάντηση από κανέναν . Αν πρόκειται δηλαδή για εισιτήρια  που τύπωσε η επιχείρηση  ή συμβαίνει κάτι άλλο.
Στο μεταξύ λόγω και του κλεισίματος των Λουτρών , αλλά και αλόγιστες ενέργειες τα οικονομικά της επιχείρησης  φέρονται  να έχουν αρχίσει να στριμώχνονται  δραματικά , παρά το μεγάλο απόθεμα που άφησε η προηγούμενη διοίκηση.
Τέλος , κάτοικοι της περιοχής επισημαίνουν σημειολογικά , ότι τα Λουτρά Πόζαρ κλείνουν για πρώτη φορά επί Χ. Μπάτση. Κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί ούτε στις εμπόλεμες περιόδους

11 σχόλια:

  1. Ασε μας βρε Σαμανδη, κάτοικοι της περιοχής, δεν πιστευω να εννοείς Λουτρακιωτες, γιατί το 80% σκέφτεται αν θα ανοίξει και μετα! Να τα κρατήσουν ανοιχτά τα Λουτρά για ποιον; να πληρώνουν τσάμπα προσωπικο; Αλλά ότι μαλάκια μας έρθει σε την πετάξουμε για εντυπώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα αυτό σε μάρανε; Είναι γνωστό ότι τα έκλεισε το Κράτος. Το ότι κυκλοφορούν εισιτήρια χωρίς τιμή βλέπω καθόλου δεν σε ενόχλησε

      Διαγραφή
    2. Αν δεν ξέρεις να διαβάζεις να μάθεις 2:46!! Ο παραπανω απαντησε στο αρθρο και ξερεις λιγο δυσκολο να κυκλοφορουν εισητηρια χωρις τιμες δεν ειναι τοσο βληματα οσο θελετε να πιστευετε οι αιρετοι!! Ο κοσμος εχει ξυπνησει, δεν ειναι τα παλια "καλα" χρονια που κλεβαν 5 και οι υπολοιποι καναν τις κοτες!!

      Διαγραφή
  2. Αρχικά δεν μπορείς να δημοσιεύεις κάτι χωρίς να υπάρχουν οι αντίστοιχες φωτογραφίες με τόσο επικριτικό χαρακτήρα. Ακόμη που κολλάνε τόσες ανεπίσημες πληροφορίες δηλαδή ρε αχαρακτηριστε Βαφειάδη εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Σταύρος ξυριζεται 1 μη νοήμων νους είπε το τελευταίο σχόλιο σου για τα Λουτρά και ο μικρός Μπινακος σου έδωσε εντολή να το βάλεις πουλάει; Προσωπικά θα παρακίνησω τους συγχωριανους μου να κινηθούμε νομικά για ψευδή λόγια που ουδέποτε είπαμε σεβομενος την σοβαρότητα της κατάστασης λόγω του ιού για να σταματήσει αυτό το μη σοβαρό site να δημοσιεύει αλογες ειδήσεις. Υ.Γ Μας έσωσε Ο COVID ΑΚΌΜΗ ΣΕ ΠΟΝΆΕΙ Ο Αγράμματος γιατί με το να πουλήσεις views εσύ μπορεί να βγαίνες γυμνός σε κάνα πεζόδρομο όπως είπες πριν κάνα 6αμηνο.Καλο βράδυ αν και ξέρω ότι δεν θα δημοσιευτεί σου εύχομαι ολόψυχα να βρεις κάνα κοριτσάκι η ότι άλλο θες να σου φύγει η κακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι σχέση έχει ρε συ το άτομο με αυτό το μπλοκ; Όσο για το ότι θα παρακινήσεις τους Λουτρακιώτες να κινηθούν νομικά για ψευδής ειδήσεις , δοκίμασε το. Αν βρεις έναν να σε ακολουθήσει τρύπα μου την μύτη. Εδώ σας έχουν πηδήξει και δεν μιλάτε, μήνυση θα κάνετε ; Ας γελάσω. Χα, Χα, Χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ fake news τελευταία , ο ενας ψάχνει ένα γεμάτο κάδο να βγάλει φωτογραφία και το πασάρει σαν καταγγελία πολίτη, ο ίδιος τάχα για το νερό της Αριδαίας (δήθεν καταγγελία πολίτη) και τώρα γράφετε κι εσείς αυτό χωρίς απόδειξη χωρίς τίποτα. Να φανταστώ εσείς και ο κύριος Μπινός και ο κύριος Βαφειάδης τώρα τα ανακαλύψατε αυτά; Στην προηγούμενη Δημαρχία όλα ήταν μέλι! Εκτιθεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον χρειάζεται να ξαναδιαβάσεις το κείμενο.Τόσο απλά.
    Π.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παλι θα παρακαλας να μπει υδρονομεας ο αδερφος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέσσερις ειδικοί συνεργάτες με τις μικτές αποδοχές τους να ξεπερνούν τις 8.000€ μηνιαίως!
    Ντροπή σε εσάς κ. Δήμαρχε και σε αυτούς τους τέσσερις, διότι το κείμενο το οποίο αναρτήσατε περιέχει πληθώρα συντακτικών λαθών, που παιδί του δημοτικού θα τα απέφευγε.
    Εάν δεν σέβεστε τον εαυτό σας, τουλάχιστον σεβαστείτε τους πολίτες της Αλμωπίας που σας τίμησαν και μην τους εκθέτεται καθημερινά.
    Ντροπή σε εσας και πολύ σε εμάς!
    Κίνηση συνειδητοποιημένων πολιτών Αλμωπίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σαμαντη τι εγινε πλησιαζει ο ορισμος ων υδρονομεων και εχεις λυσσαξει στα fake news για να μπει ο αδερφος σου?
    Και δίκιο να έχετε δεν μπορει εύκολα να πειστει κάποιος που έχει δει τα υποτιθεμενα "λεπτομερή" ρεπορταζ σας για σκάνδαλα στον Δήμο Αλμωπίας πρέπει να αλλάξετε ρότα γενικά ολοι οι δημοσιογραφοι και μονο να κερδισετε θα έχετε πιστέψτε με. Φτάνει με τις συστρατευσεις με σκοπο το να βλάψεις κάποιον χωρίς αποτέλεσμα κιόλας. Διοτι αν δεν κάνω λάθος όλοι μας νοιαζόμαστε για το καλό του τόπου μας.
    Οσο για το εισιτηριο που βρέθηκε χωρίς αρίθμηση οφείλεται σε λάθος στην εκτυπωση αλλα υπάρχει θεώρηση της τράπεζας οπότε δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υποχείρια του Μπινου και εσείς . Ολο fake news βλέπουμε τώρα τελευταία . Πείτε στον Μπίνο οτι μπορεί να του πήρε το Δημαρχιλίκη ενας αγράμματος και ασπούδαστος οπως τον αποκαλούν πολλοί τουλάχιστον αυτός έχει ήθος αρχές και αξίες δεν κρύβεται πίσω απο φουστίτσες και παντελονάκια δεν διαστρεβλώνει τα γεγονότα και δεν τα παρουσιάζει όπως τον βολεύουν.λυπάμαι αλλά δεν είναι περσυνός να τριγυρνά να φωτογραφίζεται σε γιορτές και πανηγύρια είναι άνθρωπος με Α κεφαλαίο που εργάζεται σιωπηλά μεσά στη τόση λάσπη που του ρίχνουν και πιστέψτε οτι θα τα καταφέρει πολύ καλύτερα απο κάθε Μπίνο όλα εδώ κρίνονται παίδες ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)