Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Εκτός έδρας νίκη και πρόκριση του Αλμωπού για το κύπελλο

 

Ο Αλμωπός Αριδαίας επικράτησε (0-3) του Αστέρα Σταυρού και συνεχίζει στο Κύπελλο Ελλάδας

Tην πρόκριση για τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Αλμωπός Αριδαίας, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε και επικράτησε 3-0 εκτός έδρας του Αστέρα Σταυρού.

Πλέον με αυτή τη νίκη η ομάδα της Αριδαίας θα δώσει το παρών στην πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς ήταν ανάμεσα στις ομάδες που όπως είχε γίνει γνωστό από την κλήρωση θα έπαιρναν το απευθείας εισιτήριο για την πέμπτη φάση δίχως να δώσουν αγώνα.

Ο Αλμωπός  μπήκε πιο δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο τέταρτο λεπτό όταν ο Γιουκούδης με κεφαλιά έκανε το 0-1. Ο άσος του Αλμωπού από σκόρερ έγινε δημιουργός και στο 23′ πάσαρε στον Παπαδόπουλο, ο οποίος έγραψε το 0-2.

Κάπως έτσι δεν άλλαξε κάτι στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη ο Πέλκας έβγαλε την πάσα, με τον Κολλαρά να γράφει το 0-3 που ήταν και το τελικό σκορ.


 

Διαιτητής ήταν ο Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων) και βοηθοί του οι Νίκζας, Μάνος (Λάρισας)

 

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Σταυρού: (Πέτρος Καραΐσκος)

Τσάμης, Λυτάκης, Αυγουστάτος, Λάππας, Στυλιανός, Φούντας, Παρλαντζάς, Νασιακόπουλος, (67’ Ταμπάκης), Νικολόπουλος, Κακκάβας, (75’ Ζαχαρής), Χαντζής

 

Αλμωπός Αριδαίας: (Γιώργος Τυριακίδης)

Ντόκιτς, Γιαλαμούδης, (85’ Κώνστας) Σέχου, Τσιμπούκας, Κολλαράς, Κέρθι, Πέλκας, (71’ Παρασκευάς), Έππας, (81’ Ρίβας), Γιουκούδης, (71’ Ασλαμπάλογλου), Παπαδόπουλος, Πόποβιτς, (71’ Τουλής).

 ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

Μακεδονικός-*Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0 κ.δ 0-1 ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΕΛΙΚΟ
Αιγάλεω-*Πανσερραϊκός 1-1 κ.δ 1-2 ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΕΛΙΚΟ

Αστέρας Σταυρού-*Αλμωπός Αριδαίας 0-3 ΤΕΛΙΚΟ

Προκρίθηκαν άνευ αγώνα στην 4η φάση:

Πανελευσινιακός
Απόλλων Παραλιμνίου

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)