Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Απάντηση στον Δήμαρχο Αλμωπίας


 

 


Αγαπητέ και για κακή τύχη της Αλμωπίας και ευτυχώς απερχόμενε προς ανακούφιση του τόπου, κ. Δήμαρχε..

Ακόμα και στα τελευταία σου δεν έχεις αντιληφθεί την  μεγάλη τιμή που  σου έκανε ο κόσμος και σε ανέδειξε πρώτο πολίτη. Αγωνίζεσαι όμως διαρκώς να αποδεικνύεις ότι δεν άξιζες  αυτή την τιμή.

Δεν έχεις το κουράγιο να απαντήσεις  στα μέσα που σου κάνουν κριτική, αλλά προτιμάς ως συνήθως  ότι είναι εκτός Αλμωπίας.Να πάμε στην ουσία τώρα. Χαίρομαι που κάνεις αυτοκριτική και μέσα από την απάντηση που σου έγραψαν περιγράφεις πολύ εύστοχα τον εαυτό σου.

Χαρακτηρίζεις  ως

«κατάπτυστο, αισχρό, ανήθικο δημοσίευμα από τον κ.Σαμανδη στο ηλεκτρονικό blogspot Γεγονότα, με τον τίτλο 'Προσοχή για όσους θέλουν να είναι υποψήφιοι με τον Συνδυασμό του κ. Μπάτση", ήρθε να προστεθεί σε ένα σύνολο προσωπικών επιθέσεων που ο ίδιος ο υπογράφων ονομάζει πολιτική κριτική.»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Το αν είναι, όπως το λέτε υπό προθεσμία δήμαρχε,  αφήστε να το κρίνει ο κόσμος. Δυστυχώς για σένα όλοι συμφωνούν με μένα, εκτός από την κλίκα σου που νοιώθει πλέον το έδαφος να φεύγει από τα πόδια της.

Μπατσης‘Δε θα έμπαινα στον κόπο να ασχοληθώ με τον τρόπο που ένας ερασιτέχνης δημοσιογράφος κατανοεί την κριτική. Άλλωστε αυτό είναι εκτός των ενδιαφερόντων μου.’

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :Ουδέποτε ισχυρίστηκα κ .δήμαρχε ότι είμαι δημοσιογράφος στα 50 χρόνια που ασκώ την δημοσιογραφία. Καλύτερα «ερασιτέχνης δημοσιογράφος» παρά λαμόγιο. Είναι φυσικό στο καλάμι που είσαι ανεβασμένος να μην κατανοείς καμία κριτική. Εδώ δεν κατανοείς άλλα πιο απλά πράγματα. Τέτοιες απαιτήσεις  δεν είχε ποτέ ο τόπος. Δυστυχώς το κατάλαβε μετά τις εκλογές. Άλλωστε πέρα από το στενό δικό σου προσωπικό συμφέρον και μιας μικρής κλίκας, δεν έχετε όντως άλλα ενδιαφέροντα. Το μυαλό σας είναι στην επιστήμη των απ΄ ευθείας αναθέσεων με μηδαμινές ή ελάχιστες εκπτώσεις. Το μυαλό σας επίσης είναι πως θα κάνετε προμήθειες από οπουδήποτε, εκτός από την περιοχή. Είναι πολύ φυσικό να έχουμε  διαφορετικά ενδιαφέροντα.

Μπατσης :Ακούστε όμως κ. Σαμανδη, κάτω τα χέρια σας από τα νέα παιδιά! Από όλα τα νέα παιδιά που θέλουν να κατέβουν στις εκλογές για να δώσουν άλλο νόημα στην αυτοδιοίκηση. Ανεξάρτητα με τον συνδυασμό που κατεβαίνουν.

Είναι δημοκρατικό τους δικαίωμα και θα το υπερασπιστώ με νύχια και με δόντια!

 Απάντηση  Τολμάς και μιλάς απερχόμενε δήμαρχε για τα νέα παιδιά; Εσύ που τα ξεφτίλισες και έκανες προσλήψεις συνεργατών με μόνο γνώμονα  την δυναμική τους σε αριθμό ψήφων; Εσύ που εισήγαγες νέα τάξη δούλων καταπατώντας κάθε ίχνος ανθρώπινης αξιοπρέπειας, για να μπορέσουν οι νέοι να μπούνε κάπου έστω και προσωρινά; Και τα άλλα παιδιά απερχόμενε δήμαρχε που είναι άξια, αλλά δεν έχουν ψήφους, τι πρέπει να γίνουν; Αυτά δεν έχουν δικαιώματα;

 Τολμάς και λες εσύ "κατω τα χέρια από τα νέα παιδιά"; Μα δεν σου απέμεινε καθόλου τσίπα σε κείνο  το έρμο το καλάμι που πετάς; Που είδες δήμαρχε να μιλάμε για τα νέα παιδιά που θέλουν να κατέβουν με άλλους συνδυασμούς;

Μιλάμε για όλα αυτά παιδιά που εκμεταλλεύτηκες με λεφτά του δήμου και τα υποχρεώνεις να κατέβουν με τον συνδυασμό σου. Μην παριστάνεις  τον χαζό.

ΜΠΑΤΣΗΣ  Ο εκμαυλισμός, ο εκφοβισμός και η τρομοκρατία ανήκουν σε άλλες εποχές.

Τελειώνετε με τις εκβιαστικές πρακτικές σας και προσφέρετε επιτέλους κάτι σε αυτόν τον τόπο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :Αυτά να τα πεις στον εαυτό σου. Εγώ δεν έχω καμιά δημόσια θεσμική δικαιοδοσία. Εσύ διορίζεις όποιον γουστάρεις με αχρείαστα δίμηνα και μετά τους βάζεις την θηλιά στον λαιμό και τους εξαναγκάζεις να σε ψηφίσουν. Κούνια που σε κούναγε. Θα τρίβεις τα μάτια σου τον Οκτώβρη.

Μιλάς εσύ για εκμαυλισμό και τρομοκρατία; Πράγματι ανήκουν σε άλλες εποχές και στην κλίκα την δική σου, που τις ανέστησε. Εξηγείστε στον κόσμο τι εννοείτε εκβιαστικές τακτικές; Είμαι δηλαδή τόσο πιο ισχυρός από σένα και την κλίκα σου ώστε να μπορώ να εκβιάζω;

Το αν έχω προσφέρει ή όχι στον τόπο , το ξέρει ο κόσμος.

Το κακό για τον τόπο είναι ότι στην τετραετία του κοστίσατε όλοι μαζί  πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Με τιμή στον θεσμό του δημάρχου, όχι όμως στο πρόσωπό σας και την κλίκα σας

Πέτρος Σαμάνδης

Ερασιτέχνης Δημοσιογράφος

Και όχι επαγγελματίας λαμόγιο.

 

2 σχόλια:

  1. Πες τα Πετρο κανει πως δεν καταλαβαινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οποιος και να βγει τα ιδια θα κανει και εκανε Πετρε ε Πετρε και ο πριν απο αυτον χειροτερα εκανε και καλα εκανες και τον πηγαινες τρενο και μπραβο δεν χαριστικες σε κανεναν αλλα μην μου βγαζεις και αγιο και ικανοτερο τον πριν απο αυτον γιατι θα χαζεψουμε τελείως εδω που ζουμε. Αλαγη νοοτροοπιας χρειαζομαστε πολιτικης κυριως.Ολα τ αλλα τσαμπα λογια.καλη επιτυχια σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)