Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Κύκνειο άσμα Χ Μπάτση

 


 ΜΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΡΧΙΣΕ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ

 

 

 Σε οριστική  πολιτική «ταφόπλακα» μετατράπηκε τελικά η τελευταία ομιλία του απερχόμενου δημάρχου Αλμωπίας και εκ νέου υποψήφιου Χ. Μπάτση. Ακόμα και ο πιο αδαής καταλάβαινε ότι παρά την γενική διατεταγμένη επιστράτευση που έκανε  δεν κατάφερε να μαζέψει τον κόσμο που ήθελε στην κεντρική του ομιλία.

Είναι χαρακτηριστικό δε ότι ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση περιμένοντας  και άλλο κόσμο  για να κερδίσει τις όποιες εντυπώσειςς. Η μεγάλη μάλιστα καθυστέρηση  έκανε πολλούς να αγανακτίσουν και να ετοιμάζονται να αποχωρήσουν.

Για μια ακόμα φορά έδειξε ότι δεν μπορεί να ξεφύγει από τις γνωστές παθογένεις . Στην προσπάθειά τους να  δημιουργήσουν χουλιγουντιανό κλίμα τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να δημιουργήσουν χουλιγκανική ατμόσφαιρα , με κόρνες , καπνογόνα και πυροτεχνήματα, προκαλώντας αγανάκτηση και σε μεγάλη μερίδα ανθρώπων που παραβρέθηκαν να ακούσουν κάτι καινούργιο και όχι να βρεθούν  σε γήπεδο ποδοασφαίρου.

Κατά τα άλλα , ο Χ. Μπάτσης αναλώθηκε στα ίδια. Κατηγόρησε το προηγούμενο σύστημα  που του έδωσε μόλις  7 συμβούλους και δεν μπόρεσε να διοικήσει όπως ήθελε. Ξέχασε να αναφέρει όμως τις εγκυκλίους  που τον έκαναν πανίσχυρο , χωρίς να υπολογίζει την αντιπολίτευση. Επιτέθηκε ξανά κατά του Δ. Μπίνου θεωρώντας ότι βρίσκεται στη προηγούμενη προεκλογική περίοδο και τα δύο πρώτα χρόνια της θητείας του.

Την γενικότερη απραξία τους την απέδωσε στον Κόβιντ που δεν του επέτρεψε να κάνουν όσα ήθελαν . Εμμέσως πλην σαφώς επαλήθευσε τον Δ. Μπίνο που διαρκώς τους εγκαλούσε ότι  με τις καθυστερήσεις τους δεν αξιοποίησαν τα 10 εκατομμύρια που τους άφησε , Από αυτά όπως είπε έκανα έργα 5 εκατομμυρίων ευρώ. Δεσμεύτηκε όμως τώρα που θα του δώσουν δεύτερη ευκαιρία θα τα αλλάξουν όλα και θα κάνουν αγνώριστο  τον τόπο. Μέχρι και το τελεφερίκ που θα συνδέει τα Λουτρά Πόζαρ  με το Καϊμακτσαλάν  θα το τελειώσουν στα επόμενα δύο χρόνια.

 Για να δείξει ότι έχει την  όποια κομματική εύνοια τόνισε ότι «βρίσκεται πιο κοντά στην κυβέρνηση  και μπορεί να φέρει πόρους στον τόπο. Δεν εξήγησε όμως γιατί δεν το έκανε ως τώρα.  Έκανε έναν απολογισμό για τα αυτονόητα. Δεν έκανε κουβέντα όμως για όσα κατά κόρον τον κατηγορούσε η αντιπολίτευση για απ ευθείας αναθέσεις με μηδενικές εκπτώσεις  στα ίδια άτομα ,που ζημίωσαν τον Δήμο με τρία εκατομμύρια περίπου. Δεν απάντησε ούτε για τις απ ευθείας αναθέσεις σε επαγγελματίες εκτός Δήμου και νομού. Δεν απάντησε επίσης και σε άλλα ζητήματα ηθικής τάξης και διαφάνειας που του είχαν επισυνάψει οι αντίπαλοί του .

 Στην συνέχεια παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα περισσότερα χειροκροτήματα εισέπραξαν εν ενεργεία σύμβουλοι που έχουν κάνει τα περισσότερα ρουσφέτια.

Με την παρουσία της Παρασκευής ,ο Χ. Μπάτσης επιβεβαίωσε την άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινής γνώμης ότι την Κυριακή τελειώνει οριστικά η θητεία του. Εκείνο που έκανε εντύπωση είναι το γεγονός ότι ακόμα και πιστοί οπαδοί του  στο τέλος έφυγαν αν όχι απογοητευμένοι , τουλάχιστον πολύ προβληματισμένοι , γιατί περίμεναν έστω και την τελευταία στιγμή κάτι διαφορετικό

10 σχόλια:

  1. Ούτε 300 άτομα δεν είχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το καλύτερο αποτέλεσμα θα είναι ένα ντέρμπυ από τα παλιά μπαχοβο τσαρνεσοβο με διαιτητη τον σταμενιτη και επόπτες τσαγκρη Βασιλειάδη βάρ θα είναι ο Αντωνίου το παιχνίδι είναι σολντ άουτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΟΎΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΌΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ , ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΣΕΤΑΚΙΑ, ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΦΑΓΑΝ ΔΊΧΩΣ ΤΕΛΕΙΩΜΌ, ΚΑΤΑ ΠΑΡΆΞΕΝΟ ΛΟΓΟ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΜΤΆΚΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙΣ ΤΟΣΗ ΔΙΑΠΛΟΚΉ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπάτση τελείωσες, το είδαμε όλοι...πρόσεξε λίγο και ποιους έχεις δίπλα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μπατση είναι σαν τον Μητσοτάκη όλοι τον βρίζουν όλοι τον ψηφίζουν.

      Διαγραφή
  5. Αρχικά, εφόσον είστε τόσο σωστός δημοσιογράφος μάθετε να αρθρογραφείτε και όχι μόνο να κατηγορείτε. Ο Μπάτσης δεν τελείωσε και θα φανεί αύριο το τι θα γίνει! Κοντός ψαλμός αλληλούια. Όσον αφορά το άρθρο, το μόνο που κάνετε προφανώς είναι να κατηγορείτε και να λέτε ψέματα. Η εκδήλωση και η ομιλία ,λυπάμαι που θα σας στεναχωρήσω, αλλά ξεκίνησε με δέκα λεπτά καθυστέρηση, εκτός κι αν βρισκόσασταν αλλού. Επίσης, ποιοι υποψήφιοι ακριβώς έφευγαν με σκυμμένα κεφάλια; Μήπως υποψήφιοι του μυαλού σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πανω απο ολα ειστε αντικειμενικός και σας αξίζουν συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όποιος ΝΔκρατης δεν ψηφίσει Μπάτση,είναι σαν να αποδοκιμάζει την παράταξή μας.Ξεκαθαρα,τέρμα τα αστεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10.57 εμείς οι ΝΔημοκράτες φυσικά και δεν θα ψηφίσουμε Μπάτση..μόνο τα πρόβατα θα τον ψηφίσουν , εμείς ψηφίζουμε Μπίνο φυσικά διότι εκεί είναι η ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαφής διαχωρισμός. Κουρεμένα και ακούρευτα πρόβατα.
      Κι όταν πάτε π.χ. στα καταρρέοντα νοσοκομεία (πράγμα που απεύχομαι) να ζητήσετε αναλόγως- αν είστε ακούρευτα ή κουρεμένα -τον Μπάτση ή τον Μπίνο να σας κουράρει.
      Πάνω από όλα-κι απ' το θάνατο ακόμα- η Παράταξις!

      Διαγραφή

(3)