Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Συνάντηση Σ. Δανηιλίδη με Νίκο Παρούτογλου


Λίγο πριν αναλάβει τα καθήκοντά του, ως νέος Δήμαρχος Αλμωπίας, ο Νίκος Παρουτογλου, πραγματοποιεί επισκέψεις συμβολικές, δίνοντας με αυτό τον τρόπο την πολιτική που θέλει να ακολουθήσει στην διάρκεια της πεντάχρονης θητείας του.
Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε αρχικά τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου.
Ο υπουργός ήταν πρώην Δήμαρχος Τρικάλων και πρώην Πρόεδρος της ΚΕΔΕ.
Με αυτό τον τρόπο, ο νέος Δήμαρχος Αλμωπίας, δίνει το μήνυμα της δυναμικής του παρουσίας στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της περιοχής του, ενώ παράλληλα θέλει να τονίσει στους δημότες ότι στην περίοδο της θητείας του, δεν θα λείψουν τα έργα που θα βγάλουν την Αλμωπία από την απομόνωση!
Γεγονός που είχε καταφέρει και ο πρώην Δήμαρχος Τρικάλων.

 Επισκέφτηκε επίσης
και τον Δήμαρχο Νεάπολης, στην Θεσσαλονίκη, Σίμο Δανιηλίδη, γνωστό για την μακρόχρονη σεβαστή παρουσία του στον αυτοδιοικητικό χώρο.
Η πολιτική του κ. Δανιηλίδη, βασίστηκε κυρίως στην ανταποδοτικοτητα, με την μορφή κοινωνικών παροχών και αναπτυξιακών έργων.
Αυτό το μήνυμα εκπέμπει και ο κ. Παρουτογλου, θέλοντας να δείξει σε όλους ότι κάθε άλλο παρά " περαστικός" θα είναι από τον Δήμο Αλμωπίας.

 

4 σχόλια:

  1. Στο χέρι σου είναι Νίκο να γράψεις τό επώνυμο σου με χρυσά γράμματα στην τοπική αυτοδιοίκηση της Αλμωπίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ψήφισα τον Παρουτογλου αλλά οι πρώτες κινήσεις είναι θετικές. Δεν γνωρίζω για σοβαρά θέματα; ρωτάω και μαθαίνω. Όλοι οι προηγούμενοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι ήταν που τά ξέρανε όλα. Προχωρα κ.παρουτογλου μακάρι να είσαι καλύτερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι τι να πούμε. Μόνο μη την δει βασιλιάς γιατί αν τη δει έτσι θα μείνει μόνος και γυμνός.

      Διαγραφή
  3. Άστοχες συναντήσεις προφανώς για φωτοθεαθηναι. Οψόμεθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)