Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Συγχαρητήρια του νέου Δημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου

 



Μεγάλη επιτυχία των αθλητών της Αλμωπίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών στο Λιτόχωρο.

Η συμμετοχή του Φ.Ο. Αριδαίας στέφτηκε με επιτυχία, με τον Κωνσταντίνο Λαμπρίδη , να σημειώνει πέντε πανελλήνια ρεκόρ εφήβων και τον Ανδρέα Βεσέλι  να κατακτά την πρώτη θέση, και οι δύο αθλητές ανακηρύσσονται Πρωταθλητές Ελλάδος. 

Σημαντική διάκριση και για τους Στέφανο Στεφανίδη , πρωταθλητής στους Νέους Άνδρες και 3ος στους Άνδρες, όπως και για τον Μάριο Μόκρα  3ος στους Νέους Άνδρες. 

Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση των γυναικών στο πρωτάθλημα, με την Δανάη Γεωργίου  1η στην κατηγορία Νέες Γυναίκες και 3η στις Γυναίκες, την  Δέσποινα Πασσαλίδου 5η  και στις δύο κατηγορίες, την 6η θέση κατέλαβε η Χαρά Κυριακίδου και την 8η η Μαρία Κυριακίδου. 

Η ομάδα του Υπερίων Αλμωπίας , είχε επίσης σημαντική συμμετοχή, με την  Μαρία Παπαδοπούλου  να καταλαμβάνει τον τίτλο Πρωταθλήτρια Ελλάδος στις Νέες Γυναίκες και τη 2η θέση στις Γυναίκες και τον Πρόδρομο Παπαδόπουλο τον τίτλο Πρωταθλητή Ελλάδος στους Νέους Άνδρες και στους Άνδρες. 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους, τόσο στους αθλητές όσο και στους προπονητές τους,Γιώργο Δερμεντζή  (Φ.Ο.) και Σπυρίδωνα
Σταματιάδη 
(Υπερίων), οι οποίοι με καθημερινό αγώνα στηρίζουν τις προσπάθειες των νέων αθλητών. 

Οι σπουδαίες αυτές διακρίσεις, φανερώνουν το πείσμα και την εργατικότητα των αθλητών, των προπονητών, των γονέων, αλλά και την αδήριτη ανάγκη να στηριχθούν και να ενισχυθούν οι προσπάθειες αυτές, με τη δική μας συνδρομή.

Στόχος μας λοιπόν είναι, να σταθούμε έμπρακτα δίπλα στους αθλητές και τα αθλητικά μας σωματεία, ώστε να συνεχίσουν με επιτυχία το σημαντικό τους έργο, αλλά και να προτρέψουμε τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. 

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους να συνεχίσετε να μας κάνετε υπερήφανους, δίνοντας τον καλύτερο σας εαυτό και αυτό γιατί, είστε το μέλλον αυτού του τόπου.



1 σχόλιο:

(3)