Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Ευρωεκλογές 2024: Τα τέσσερα νέα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Ευρωεκλογές 2024: Τα τέσσερα νέα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.
 

 

  Σιγά-σιγά οριστικοποιούνται οι υποψηφιότητες της Ν.Δ. για τις ευρωεκλογές 2024.

Τέσσερα νέα πρόσωπα εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. για τις ευρωεκλογές 2024, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (04/03).

Συγκεκριμένα, με τη «γαλάζια» παράταξη υποψηφιότητα θέτουν ο πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕΔΕ Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο αναπληρωτής καθηγητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Σωτήρης Σέρμπος.

Υπενθυμίζεται ότι το πλήρες ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. για τις ευρωεκλογές 2024, που θα διεξαχθούν στις 9 Ιουνίου, θα ανακοινωθεί τον Απρίλιο με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη, να έχει τον τελευταίο λόγο για τις 42 υποψηφιότητες, τις οποίες δικαιούται να έχει κάθε κόμμα.

Υποψήφιοι στις ευρωεκλογές 2024 οι Μεϊμαράκης και Αυτιάς

Ο επικεφαλής της ευρωομάδας της Ν.Δ., Βαγγέλης Μεϊμαράκης, θα είναι εκ νέου υποψήφιος με τη συγκεκριμένη παράταξη στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος την Παρασκευή (01/03), μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Συναντήθηκα σήμερα με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Ν.Δ., Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου, ενόψει των ευρωεκλογών και του Συνεδρίου του ΕΛΚ. Συζητήσαμε τα τρέχοντα ευρωπαϊκά θέματα και επιβεβαιώσαμε την ενεργό συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. και στην πρώτη γραμμή της μάχης των ευρωεκλογών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας σε σχετική ανάρτησή του στο Facebook.

Ευρωεκλογές 2024, Ευρωεκλογές, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία

Καιρό ακούγεται ότι ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Γιώργος Αυτιάς, θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές 2024 με το κόμμα της Ν.Δ. Την είδηση αυτή δεν αρνήθηκε ύστερα από ερώτηση της παλιάς του συνεργάτιδας, Μάγδας Τσέγκου.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ουσιαστικά επιβεβαίωσε πως το όνομά του θα βρίσκεται στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. Αναμένονται φυσικά οι επίσημες ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη. Τονίζεται ότι ο Γιώργος Αυτιάς βρίσκεται χρόνια στον χώρο της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης και έχει χαράξει τη δικιά του πορεία. Τώρα, όμως, όπως είπε και ο ίδιος «βάζει πλώρη για την Ευρωβουλή».

Η ανακοίνωση έγινε στην κοπή της πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματικών και Ιδιωτικών Θαλαμηγών, στην οποία ο Γιώργος Αυτιάς ήταν επίτιμος προσκεκλημένος με παρουσιάστρια της βραδιάς τη Μάγδα Τσέγκου.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδόθηκε στις 23 Φεβρουαρίου, ο Γιώργος Αυτιάς ανέφερε: «Πριν αποχωρήσω από αυτό το επάγγελμα, πριν μου κάνει την τιμή η χώρα να φορέσω τη φανέλα της Εθνικής, γιατί εκεί δίνεις αγώνα για την κοινωνία. Δεν σκόπευα να πω τίποτα. Δεν είμαι πολιτικός, βρε παιδιά. Πρέπει, όμως, να πάει εκεί τουλάχιστον ένας που να ξέρει οικονομικά. Να είστε καλά, σας αγαπώ πολύ». 

Πηγή:ieidiseis.g

2 σχόλια:

  1. Αυτή είναι η Βούλα ή το κέρινο ομοίωμά της;
    Για την Ελλάδα ρε γκαμώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν η Πατουλίδου έχει την ίδια επιτυχία στις εκλογές με την επιτυχία που είχε η πλαστική μούρης που έχει κάνει, θα...πατώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)