Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Η «αόρατη» Νεολαία της Χρυσής Αυγής πίσω από το ομοφοβικό πογκρόμ στη Θεσσαλονίκη

Η «αόρατη» Νεολαία της Χρυσής Αυγής πίσω από το ομοφοβικό πογκρόμ στη Θεσσαλονίκη
 

Οι επιθέσεις σε βουλευτές της ΝΔ και τα γραφεία που αποκαλούν «Εθνικιστικό Στέκι ΣΑΡΙΣΑ».

Η επίθεση νεαρών κατά δύο ατόμων τρανς στην πλατεία Αριστοτέλους, το περασμένο Σάββατο, αλλά και οι επιστολές που βρήκαν τοιχοκολλημένες οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Στράτος Σιμόπουλος και Άννα Ευθυμίου, που είχαν την υπογραφή της Νεολαίας της Χρυσής Αυγής, δημιουργούν ερωτηματικά σε ό,τι αφορά στους πυρήνες της εγκληματικής οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη και στη βόρεια Ελλάδα γενικότερα, αλλά μάλλον και για τη στάση της Εισαγγελίας.

Η Χρυσή Αυγή κρίθηκε το 2020, σε πρώτο βαθμό, ως εγκληματική οργάνωση και πλέον δεν υπάρχουν ούτε γραφεία του πρώην κόμματος, ούτε φυσικά και ιστοσελίδα.

Ισχύει όμως το ίδιο και για τη Νεολαία της Χρυσής Αυγής;

Όχι, διότι και γραφεία διαθέτουν, τα οποία αποκαλούν «Εθνικιστικό Στέκι ΣΑΡΙΣΑ» και ιστοσελίδα, η οποία ενημερώνεται κανονικά για τις δράσεις των μελών της.

Φανατικά νεαρής ηλικίας μέλη της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη συνέχισαν να έχουν ενεργή δράση ακόμα και όταν το κόμμα κατέβασε «ρολά», όπως μαρτυρούν βίντεο στο youtube.

Τον Φεβρουάριο του 2023 έκαναν παρέμβαση στο αλβανικό προξενείο, στη Θεσσαλονίκη.

Τον Δεκέμβριο του 2022 μέλη της Χρυσής Αυγής, όπως μαρτυρούσαν και οι σημαίες που κρατούσαν στα χέρια τους, πραγματοποίησαν πορεία στη Φλώρινα.

Συγκέντρωση, επίσης, πραγματοποίησαν στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης τον Οκτώβριο του 2022.

Επίσης μαθητές του ΕΠΑΛ Ευόσμου δέχθηκαν επίθεση από ακροδεξιούς τον Ιανουάριο του 2022, σε μια εικόνα που θύμιζε κατά πολύ την αντίστοιχη στην Πλατεία Αριστοτέλους κατά δύο ατόμων τρανς.

Τι άλλο χρειάζεται να γνωρίζουμε έτσι ώστε να αντιληφθούν κάποιοι ότι το «αυγό του φιδιού» εκκολάπτεται ξανά στη Θεσσαλονίκη;

Θα περιμένουν ομάδες εφόδων;

Διότι αυτό θα συμβεί αν κάποιοι δεν βάλουν τέλος σε όλο αυτό…

Α.Ο.

Πηγή: ieidiseis.gr 

8 σχόλια:

  1. Τα θρασύδειλα σιχάματα πάλι έδειξαν την αντισυστημικότητά τους εκατοντάδες απέναντι σε δυο άτομα ξερνώντας μίσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μιχος και το χριστεπωνυμο πλήθος βίαζε και εξέδιδε 12χρονη. Ο .....φίλος Λιγναδης βίαζε παιδάκια. Κάθε μέρα περιστατικά κακοποίησης παιδιών από τον οικογενειακό τους περίγυρο. Στα Τέμπη δεκάδες παιδιά θυσία στο ρουσφετολογικο ανεπαρκεστατο κράτος -Ελλάδα 2.0.
    Η νεολαία της εγκληματικής οργάνωσης των πρωτόζωων δεν εμφανίστηκε ποτέ και πουθενά, αλλά μόλις είδανε δύο ανθρώπους με άλλο σεξουαλικο προσανατολισμό από τον δικό τους(κτηνοβατες) εξανεστησαν!
    Ε πόσα να αντέξει η ζωωδης φύση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε μη μου πεις πως στο χριστεπώνυμο πλήθος λογαριάζεις και εκείνο το συριζαίο που ήταν καλός πελάτης της 12 χρονης.Δηλαδή αν πάμε σε μία εκκλησία θα δούμε όλους αυτούς που ανέφερες ή απλώς είσαι κολλημένος;Είσαι εσύ μία διαόλου κάλτσα...

      Διαγραφή
    2. Για λέγε ονόματα και διευθύνσεις.
      Γιατί εγώ θα σου πω.
      Πρωθυπουργικος φιλος και επιλογή για το ανώτατο πνευματικο ίδρυμα...Λιγναδης.
      Βιντεοσκοπηση βιασμού ανηλίκου στο Παπαφειο ( με πρόεδρο ποιον σεβαζζζζζζζζμιοτατο μαντεψε) το έφαγε το σκότος.Τοσο βαθύ σαν το ράσο ας πούμε.
      Καταζητουμενος από Ιντερπολ για βιασμούς ανηλίκων και τελικά αθωωθής (λογω παραγραφης🤣🤣🤣)ο πρωθυπουργικος συμβουλος Γεωργιάδης Νικόλας με μάρτυρες υπεράσπισης τη γνωστή Μισελ και τον Κυρανάκη😂😂.
      Για λέγε που σε έπιασε η συμπόνια για τους νεοναζί
      Ονόματα και διευθύνσεις έτσι...

      Διαγραφή
  3. Ουρανίτσα, καλά του τα λες. Κι ο Μίχος ήταν ζαίος.
    Ο δε Λιγναδης μπολσεβικος.
    Είσαι ένας μπούφος εσύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τέτοιες παπαριές καταλήξατε στο 11%.Αν υπολογίσεις πως ο μισός πληθυσμός δεν ψηφίζει και πως οι περισσότεροι ψηφοφόροι σας είναι πεινασμένοι μετανάστες τότε μάλλον γύρω στο 2% των Ελλήνων σας ψηφίζει.Ούτε τα καλά σας στελέχη δε σας άντεξαν και έφυγαν.Σε λίγο θα αλλάξετε και όνομα που να ταιριάζει στο ιδεολογικό σας αποτύπωμα.Προτείνω "το κλουβί με τις τρελές".

      Διαγραφή
    2. Και ποιος σου ειπε τι ψηφιζω; 🤣🤣🤣 Τι εμμονές είναι αυτές;
      Στο κλουβί με τις τρελές είναι Λιακος ο Κλασιδιαρης τρελή μου.

      Διαγραφή
    3. Θέλεις να κρυφτείς αλλά η χαρά δε σ'αφήνει.Γι'αυτό πήγαινε να κάνετε έρωτα οι τρεις,ο Κασσελάκης,εσύ κι ο δονητής.

      Διαγραφή

(3)