Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Πλήρης ενεργοποίηση του Μελισσανίδη στα μίντια...

Όλο γκρινιάζουμε ότι βουλιάζουν τα ΜΜΕ στη χώρα μας κι όλο εμφανίζεται επιχειρηματικό ενδιαφέρον για την πάρτη τους. Και μάλιστα όχι προσφορές της πλάκας, μερικών χιλιάδων ευρώ.. 

Εδώ μιλάμε για εκατομμύρια και για... μονομαχία συμφερόντων από τα ισχυρότερα της χώρας. Με την ελπίδα ότι από τη μονομαχία δεν θα βγουν κερδισμένοι μόνο οι επιχειρηματίες αλλά και οι εργαζόμενοι…

* Βλέπε το στόρι με τον πλειστηριασμό των περιουσιακών στοιχείων της Ναυτεμπορικής, που ανέδειξε χτες νικητή τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Δική του φέρεται να είναι η κυπριακή εταιρεία Zofrank Holdings Co. Limited που έναντι 7 εκατομμυρίων ευρώ ενθυλακώνει το πιεστήριο, τα μηχανήματα, τα μεταφορικά μέσα, τα έπιπλα, τον τίτλο της Ναυτεμπορικής και όλα τα σήματα που έχει κατοχυρώσει, το πόρταλ naftemporiki.gr και όλα τα domain names που έχει κατοχυρώσει, τους λογαριασμούς στα social media, το αρχείο, τα αποθέματα και τις απαιτήσεις των πελατών.

* Υπήρξε μάλιστα και ανταγωνισμός από την Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη, που πρόσφερε 3,865 εκατομμύρια ευρώ για τους τίτλους και τα σήματα.

Τώρα γιατί η Alter Ego έδωσε τόσα λεφτά, τη στιγμή που αναπτύσσει την ιστοσελίδα του Οικονομικού Ταχυδρόμου τι να σας πω. Μπορεί και να έχει δίκιο η φημολογία που λέει ότι ενόψει ευρωπαϊκών πακέτων βοήθειας όσο περισσότερα «μέσα» οικονομικού τύπου διαθέτεις τόσο καλύτερα…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)