Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Παράνομες ελληνοποιήσεις: Πλαστή ταυτότητα από το κύκλωμα είχε ο δολοφονημένος στη Νίκαια

Παράνομες ελληνοποιήσεις: Πλαστή ταυτότητα από το κύκλωμα είχε ο δολοφονημένος στη Νίκαια
Στιγμιότυπο λίγα λεπτά μετά τη μαφιόζικη δολοφονία στη Νίκαια


Ακόμη και σεσημασμένοι κακοποιοί είχαν πλαστά έγγραφα από το κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων για το οποίο έχουν συλληφθεί 20 άτομα, μεταξύ των οποίων και αστυνομικοί. Μία από αυτές τις υποθέσεις είναι η περίπτωση του άνδρα που δολοφονήθηκε στο βενζινάδικο της Νίκαιας στις 16 Νοεμβρίου. 

Το θύμα ήταν ένα από τα άτομα που είχε παραλάβει από το κύκλωμα έγγραφα. Ο εν λόγω άνδρας είχε καταδικαστεί για υπόθεση ναρκωτικών, είχε κατηγορηθεί χωρίς να καταδικασθεί για υπόθεση ανθρωποκτονίας και τώρα -σύμφωνα με τις αρχές- είχε απευθυνθεί και είχε παραλάβει πλαστά έγγραφα και καινούρια ταυτότητα από τους επίορκους αστυνομικούς του κυκλώματος των πλαστών ταυτοτήτων.

Μάλιστα οι αρχές γνωρίζουν ότι είχε απευθυνθεί σε συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα των δυτικών προαστίων και σε συγκεκριμένο επίορκο.

Την ίδια ώρα, στο «μικροσκόπιο» των ερευνών μπαίνουν και δύο περιπτώσεις Αλβανών κακοποιών οι οποίοι αναζητούνται για σοβαρές ποινικές εκκρεμότητες και οι Αρχές εκτιμούν ότι και αυτοί είχαν πληρώσει και είχαν λάβει πλαστά έγγραφα από τους επίορκους για να καταφέρουν να εξαφανιστούν.

Το μαφιόζικο χτύπημα στο βενζινάδικο της Νίκαιας

Υπενθυμίζεται ότι στις 16 Νοεμβρίου, άνδρες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πυροβόλησαν δύο άλλους στη λεωφόρο Θηβών έξω από βενζινάδικο, με αποτέλεσμα ο ένας να χάσει τη ζωή του και ο δεύτερος να τραυματιστεί.

Νεκρός έπεσε ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας του βενζινάδικου και τραυματίας ένας φίλος του -και οι δύο αλβανικής καταγωγής.

Λίγο μετά τους πυροβολισμούς, η Πυροσβεστική έλαβε κλήση ότι καίγεται ένα αυτοκίνητο στον Κηφισό, με τις αρχές να εκτιμούν ότι είναι το κλεμμένο αυτοκίνητο των δραστών.

Η ΕΛ.ΑΣ. έκανε λόγο για μαφιόζικο χτύπημα και ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Πηγή: cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)