Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Άλεκ Μπάλντουιν: Η πρώτη συνέντευξη μετά το δυστύχημα - «Δεν τράβηξα τη σκανδάλη» (video)

 

Έχει περάσει καιρός από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της ταινίας «Rust» όπου έπεσε νεκρή από πυρά η διευθύντρια φωτογραφίας και κινηματογραφίστρια, Χαλίνα Χάτσινς όταν το όπλο που κρατούσε ο Άλεκ Μπάλντουιν εκπυσοκρότησε και η σφαίρα βρήκε την άτυχη γυναίκα.

Η συνέντευξη στο ABC

 Ο ηθοποιός, ανήμπορος ακόμα να ξεπεράσει αυτό που συνέβη, λυγίζει ακόμα όταν αναφέρεται στο συμβάν. «Δεν τράβηξα τη σκανδάλη», λέει ο Άλεκ Μπάλντουιν κατά την διάρκεια συνέντευξης με τον Τζορτζ Στεφανόπουλος, στο αμερικανικό ABC και συμπληρώνει: «Πάω το μυαλό μου πίσω, σκέφτομαι. Τι θα μπορούσα να είχα κάνει;».

Η συνέντευξη πρόκειται να προβληθεί την Πέμπτη, 02.12.2012 και στο πρώτο απόσπασμα που δόθηκε στην δημοσιότητα, ο ηθοποιός περιγράφει την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στα γυρίσματα της ταινίας ως το χειρότερο πράγμα που του έχει συμβεί ποτέ.


 Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο ηθοποιός πολλές φορές φαίνεται να δακρύζει, να πιάνει το κεφάλι του, να «σκουπίζει» τα μάτια του.

Σχετικά με τον τρόπο που έγιναν όλα, ο Άλεκ Μπάλντουιν αρνείται πως τράβηξε την σκανδάλη. «Η σκανδάλη δεν τραβήχτηκε, δεν το έκανα. Δεν θα στόχευα ποτέ κάποιον με όπλο και να τραβούσα την σκανδάλη, ποτέ», λέει σε άλλο σημείο.

 Ακόμη δεν είναι γνωστό γιατί το όπλο είχε αληθινή σφαίρα. «Κάποιος έβαλε αληθινή σφαίρα στο όπλο. Μια σφαίρα που δεν θα έπρεπε καν να είναι στα γυρίσματα», είπε ακόμη ο 63χρονος Αμερικανός ηθοποιός.

Ο ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος Τζορτζ Στεφανόπουλος, κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του καναλιού ABC, τόνισε πως ο Άλεκ Μπάλντουιν μου μίλησε με λεπτομέρειες για όλα όσα έγιναν στα γυρίσματα την ημέρα της τραγωδίας.

Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)