Η Super League απάντησε οριστικά αρνητικά στο αίτημα της αστυνομίας για την αναβολή του ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Ιωνικός – ΠΑΟΚ για λόγους ασφαλείας και όλοι οι αγώνες της 12ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν κανονικά.
Οι δύο αγώνες πρωταθλήματος, έχουν οριστεί για την προσεχή Κυριακή και η αστυνομία ζήτησε την αναβολή τους, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας. Συγκεκριμένα την επόμενη ημέρα είναι η επέτειος της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, αλλά και της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου στην Αθήνα την ημέρα τέλεσης των αγώνων. Η λίγκα απάντησε αρνητικά στο συγκεκριμένο αίτημα, μετά και την άρνηση των διοικήσεων των ομάδων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αγαπητοί αναγνώστες,
Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.
Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:
Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.
Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!
Aridaia-gegonota.blogspot.com