Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Νέο επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα: Χτύπησαν 36χρονο ποδοσφαιριστή στο Κιλκίς

Νέο επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα σημειώθηκε στο Πολύκαστρο Κιλκίς όταν χθες (27/3) στις επτά το απόγευμα ομάδα δέκα ατόμων έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι 36χρονου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην ομάδα Απόλλων Πευκοδάσους και τον χτύπησαν.

Μετά την επίθεση οι δράστες το έσκασαν τρέχοντας, ενώ ο 36χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, χωρίς ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει ανησυχία.

Όλα συνέβησαν χθες Κυριακή ημέρα κατά την οποία ο 36χρονος συμμετείχε στον αγώνα της ομάδας του, απέναντι στον Μακεδονικό Γρίβας. Σήμερα το πρωί, οι αστυνομικοί κατάφεραν και συνέλαβαν έξι από τα δέκα άτομα που επιτέθηκαν στον 36χρονο, σύμφωνα με την καταγγελία του στις Αστυνομικές Αρχές.

Οι συλληφθέντες, ηλικίας από 22 έως 42 ετών, εντοπίστηκαν σε περιοχή του Κιλκίς. Κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί αθλητικής βίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και για εγκληματική οργάνωση. Ένας εκ των συλληφθέντων μάλιστα υπέβαλε μήνυση στον 36χρονο ποδοσφαιριστή,  για πρόκληση σωματικών βλαβών. Πρόκειται για έναν 29χρονο, ο οποίος επίσης νοσηλεύεται στο Γενικό νοσοκομείο του Κιλκίς. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Α.Τ. Παιονίας.

Πηγή: ertnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)