Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Διασπορά fake news από τον Άδ. Γεωργιάδη: «Στα γαλανόλευκα το Άγαλμα της Ελευθερίας»


Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter την ψευδή είδηση, ότι την ημέρα εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, το Άγαλμα της Ελευθερίας φωτίστηκε στα γαλανόλευκα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, έκανε retweet μια ανάρτηση της ιστοσελίδας Greek City Times, που έδειχνε το Άγαλμα της Ελευθερίας να έχει φωτιστεί στα γαλανόλευκα για να τιμηθεί η εθνική μας εορτή. Εννοείται ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ και το μνημείο δεν «φόρεσε» ποτέ τα γαλανόλευκα.

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ FAKE NEWS

Το καταπληκτικό είναι ότι σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Damian Mac Con Uladh, ο Άδωνις Γεωργιάδης δημοσίευσε ψεύτικη φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Twitter από ένα πρακτορείο που διοικείται από έναν Ελληνοαυστραλό που υποστηρίζει τον Πούτιν αλλά έχει σχέση και με ναζιστική ιστοσελίδα.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Damian Mac Con Uladh: «Ο Έλληνας υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης δημοσιεύει μια ψεύτικη φaωτογραφία που αναρτήθηκε στο Twitter από ένα πρακτορείο που διοικείται από έναν Ελληνοαυστραλό που υποστηρίζει τον Πούτιν, ο οποίος απολύθηκε από τον ιστότοπο Al-Masdar που υποστηρίζει τον Άσαντ αφού αποδείχθηκε ότι ήταν ενεργός στη ναζιστική ιστοσελίδα StormFront».

 

Πηγή: thepressproject.graa

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)