Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Κανείς δεν νοιάζεται για μας» – Νέα διακοπή στην δίκη

https://www.documentonews.gr/wp-content/uploads/2022/03/5550327-1024x683.jpg

 

 

Για 6 Απριλίου διεκόπη και πάλι η δίκη για τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο.

Η δίκη διεκόπη για τετάρτη φορά αφού ένα μέλος της έδρας διαγνώστηκε με κορονοϊό.

Σήμερα αναμενόταν να ξεκινήσουν οι καταθέσεις των γονιών της Ελένης, Γιάννη Τοπαλουδη και Κουλα Αρμουτιδου οι οποίοι αντέδρασαν έντονα στο άκουσμα της διακοπής διαμαρτυρομενοι για τις συνεχείς κ πολυέξοδες μετακινήσεις τους στην Αθήνα για τη διεξαγωγή της δίκης.

«Τι, δηλαδή θα κάνουμε πάλι το ταξιδάκι Διδυμότειχο και πίσω; Κανείς δεν νοιάζεται για μας. Τι να πω», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ενώ απο την πλευρα του ο πατέρας της απευθυνόμενος στην πρόεδρο είπε πως «γονέας του ενός κατηγορουμένου απειλούσε τους μάρτυρες».

Στο πλευρό της οικογένειας στάθηκαν για ακόμα μια φορά και οι μητέρες της Ερατούς της Γαρυφαλλιάς και της Σοφίας, θύματα επίσης στυγερών εγκλημάτων.

Στη δικαστική αίθουσα βρέθηκαν και οι δυο κατηγορούμενοι με αποτέλεσμα όταν οι μητέρες τους είδαν να ξεσπάσουν με τη μητέρα της Ερατους να τους φωνάζει « Χάρη σε αυτούς δεν έχουμε τα παιδιά μας! κάτω τα μάτια σας, μην κοιτάτε τη μάνα δολοφόνοι! Τα κεφάλια σας χαμηλά, δολοφόνοι. Τι τα φυλάτε τα καλόπαιδα, μην πάθει τίποτα μία τρίχα από τα μαλλιά τους; Να σας φέρουμε και παπά ρε να εξομολογηθήτε, να πάτε στον παράδεισο» και τη μητέρα της Γαρυφαλλιάς να ξεσπάει λέγοντας « Εδώ…μας υποχρεώνουν να βλέπουμε τους φονιάδες! Να τους βλέπουμε, αντί να σκύβουν το κεφάλι, να γελάνε. Ούτε ένα ίχνος μετάνοιας. Ξέρουν τι θα πει μετάνοια; Να ρωτήσουν εμένα που έχω την κόρη μου στο τάφο. Ντροπή σας και ντροπή και στους γονείς σας που έρχονται εδώ, αλήτες! Αλήτες! Ντροπή σας! Που θέλετε και Εφετεία και δικαιώματα».

Πηγή:documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)