Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται μπουρίνια, καταιγίδες και χαλάζι - Οι περιοχές (video)

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται μπουρίνια, καταιγίδες και χαλάζι - Οι περιοχές

 

Ο Σάκης Αρναούτογλου σημειώνει ότι ο καιρός θα μείνει άστατος και αύριο, ενώ ορισμένες περιοχές θα «χτυπήσουν» ακραία φαινόμενα. Αναλυτικά η πρόγνωση του.

Ο γνωστός μετεωρολόγος σημείωσε μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ, ότι «η μέρα θα ξεκινήσει με λιακάδα σχεδόν παντού στην Ελλάδα. Στα βόρεια όμως θα υπάρξουν σύννεφα, τα οποία θα πυκνώνουν όσο πλησιάζουμε προς το μεσημέρι. Αρχικά θα πυκνώνουν στα ορεινά και μετά σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας και Δυτικής Θράκης».

«Σύννεφα και καταιγίδες θα εμφανιστούν το μεσημέρι στην Θράκη και στη Βόρεια Ελλάδα. Δεν αποκλείεται τα φαινόμενα αυτά να συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλάζι. Στη Κεντρική Μακεδονία πρόσκαιρα θα συννεφιάσει το μεσημέρι και θα βγάλει κάποια παροδική βροχή μικρής διάκρειας. Προς το βράδυ όμως θα έχουν εξασθενήσει», είπε χαρακτηριστικά.

«Οι άνεμοι θα πνέουν λίγο πιο ενισχυμένοι και θα είναι μεταξύ 5 με 6 μποφόρ», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Ακόμη, για την Αττική πρόσθεσε πως «θα έχει λιακάδα, όμως από το μεσημέρι προς το απόγευμα θα συννεφιάσει κατά τόπους. Θα διατηρηθούν κατά την διάρκεια των νυχτερινών ωρών και οι άνεμοι θα είναι 3 με 4 μποφόρ. Επίσης, η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 19 με 32 βαθμούς Κελσίου».

Έπειτα, ο Σάκης Αρναούτογλου είπε για την Θεσσαλονίκη, πως «το πρωί της Παρασκευής αναμένεται ηλιοφάνεια. Βέβαια, σχετικά γρήγορα θα αρχίσει να συννεφιάζει όσο θα βαδίζουμε προς το μεσημέρι. Λίγο πριν θα συννεφιάσει αρκετά, ώστε να εμφανιστούν τοπικές μπόρες και καταιγίδες στα ανατολικά. Σχετικά γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί και θα έχει ξαστεριά. Οι άνεμοι θα είναι 6 με 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 18 με 26 βαθμούς Κελσίου».

 


Με πληροφορίες από την: ΕΡΤ

Video: Youtube.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)